Επεισόδια στην πορεία για το Πολυτεχνείο

Στην πορεία συμμετέχουν περίπου 30.000 άτομα

17/11/2014

Ενημερώθηκε: 17/11/2014, 19:35

Άκουσε το άρθρο

Επεισόδια σημειώθηκαν στη διάρκεια της πορείας για το Πολυτεχνείο, προς την Αμερικάνικη Πρεσβεία, στο ύψος του Μεγάρου Μουσικής, όταν τα ΜΑΤ επιτέθηκαν και διέσπασαν το μπλοκ των αντιεξουσιαστών. Οι άνδρες των ΜΑΤ εκτόξευσαν χημικά και βομβίδες κρότου - λάμψης . Μικροεπεισόδια σημειώθηκαν επίσης στη Βασ.Σοφίας, στο ύψος του Χίλτον. Εκτιμάται ότι στη πορεία συμμετέχουν περίπου 30.000 άτομα.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Στην Αμερικανική Πρεσβεία έφτασε η κεφαλή της πορείας με τους φοιτητές να κρατούν στα χέρια τους την αιματοβαμμένη σημαία του Πολυτεχνείου. Μπροστά στη Πρεσβεία οι φοιτητές έψαλαν τον εθνικό ύμνο , ενώ εμποδίστηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις να πλησιάσουν το κτίριο για να θυροκολλήσουν ψήφισμα .

Η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων είναι ισχυρή, αλλά ωστόσο διακριτική.

Λειτουργία ΜΕΤΡΟ τη Δευτέρα 17-11-2014

Σας ενημερώνουμε ότι με εντολή της Αστυνομίας η λειτουργία των σταθμών του ΜΕΤΡΟ θα είναι η εξής:

1. Από 12:00 και μέχρι νεωτέρας ο σταθμός ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ θα είναι κλειστός (Οι συρμοί θα διέρχονται αλλά δεν θα σταματούν).

2. Από 14:00 και μέχρι νεωτέρας οι σταθμοί ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ, ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ και ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ θα είναι κλειστοί ( Οι συρμοί θα διέρχονται αλλά δεν θα σταματούν).

 

 

Φωτό: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ