Ποιοι αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί μετακινούνται από φορείς σε σχολεία

18/11/2014

Άκουσε το άρθρο

Δημοσιοποιήθηκαν από το υπουργείο Παιδείας τα ονόματα των αποσπασμένων εκπαιδευτικών που διατίθενται, τους φορείς σε σχολεία για να καλύψουν κενά.

Οι εκπαιδευτικοί θα προσφέρουν διδακτική υπηρεσία σε σχολικές μονάδες που θα τοποθετηθούν σύμφωνα με το εβδομαδιαίο υποχρεωτικό τους ωράριο και θα λάβουν τις μονάδες μετάθεσης για δυσμενείς συνθήκες που αντιστοιχούν στις υπηρεσίες ή φορείς της αρχικής τους απόσπασης μέχρι τη λήξη του σχολικού έτους, δηλαδή αυτές που αντιστοιχούν στις υπηρεσίες και τους φορείς σύμφωνα με τις αντίστοιχες υπουργικές αποφάσεις, εκτός κι αν αυτές υπολείπονται της σχολικής μονάδας στην οποία θα διατεθούν. Επίσης, θα ακολουθήσουν το καθεστώς αδειών των εκπαιδευτικών για τις διακοπές των Χριστουγέννων, του Πάσχα, καθώς και των θερινών διακοπών εργασίας. ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΑΙΔΕΙΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ