1ο Συνέδριο Ιστορικής Έρευνας και Διδασκαλίας της Ιστορίας

27/11/2014

Άκουσε το άρθρο

Το ΠΜΣ Ιστορική Έρευνα, Διδακτική και Νέες Τεχνολογίες των Τμημάτων Ιστορίας και Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου, το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη, το Πειραματικό Γυμνάσιο Αγίων Αναργύρων και η Επιστημονική Ένωση "Νέα Παιδεία" διοργανώνουν το 1ο Συνέδριο Ιστορικής Έρευνας και Διδασκαλίας της Ιστορίας το οποίο θα διεξαχθεί το διήμερο 28-29 Νοεμβρίου 2014 στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος Λασκαρίδη στον Πειραιά.

Στόχος του συνεδρίου είναι η παρουσίαση καινοτόμων μεθόδων διερεύνησης των ιστορικών τεκμηρίων, των αποτελεσμάτων που εξάγονται από την αρχειακή έρευνα των Ιστορικών-Ερευνητών και της ενσωμάτωσης τους στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Οι εισηγητές του Συνεδρίου, έγκριτοι Ακαδημαϊκοί και νέοι ερευνητές-επιστήμονες θα παρουσιάσουν ερευνητικά και θεωρητικά θέματα στην πράξη όπως και νέες μεθόδους οργάνωσης, διαχείρισης και παρουσίασης των επιστημονικών δεδομένων στην σχολική τάξη.

Για την Οργανωτική και Επιστημονική Επιτροπή

Κώστας Αγγελάκος Αναπληρωτής Καθηγητής Παιδαγωγικών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ