Τη Δευτέρα ψηφίζεται η τροπολογία για τη δεύτερη εξεταστική των φοιτητών

19/12/2014

Άκουσε το άρθρο

Τη Δευτέρα ψηφίζεται η τροπολογία του υπουργείου Παιδείας για τη δεύτερη εξεταστική των φοιτητών το Φεβρουάριο του 2015, η οποία ορίζει τα εξής:

"Οι φοιτητές των ΑΕΙ έχουν τη δυνατότητα να εξεταστούν στην εξεταστική περίοδο του Φεβρουαρίου 2015 σε όλα τα μαθήματα που οφείλουν από προηγούμενα εξάμηνα, ανεξάρτητα εάν αυτά διδάσκονται σε χειμερινό ή εαρινό εξάμηνο” .

Η τροπολογία δεν αφορά τους “λιμνάζοντες” καθώς ,ήδη με τροπολογία που ψηφίστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, μπορούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις του Φεβρουαρίου.

Η τροπολογία αφορά αποκλειστικά όλους τους φοιτητές που οφείλουν μαθήματα από προηγούμενα εξάμηνα, ανεξάρτητα εάν αυτά διδάσκονται σε χειμερινό ή εαρινό εξάμηνο.

Πρόκειται για μαθήματα που βάσει του ισχύοντος νόμου οι φοιτητές θα τα έδιναν τον Ιούνιο .

Για τους “λιμνάζοντες”

Θυμίζουμε ότι οι “λιμνάζοντες” φοιτητές που δεν έχουν διαγραφεί δύνανται να συμμετάσχουν στην εξεταστική του Φεβρουαρίου.

Στην ίδια κατηγορία εντάσσονται όσοι έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τις εξετάσεις τους στα μαθήματα, αλλά οφείλουν διπλωματικές ή πτυχιακές εργασίες, ή πρακτική άσκηση στα ΤΕΙ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ