Τα 10 βήματα για την κατάθεση μιας αίτησης στο Erasmus+

Το ΙΚΥ δημιούργησε έναν “δεκάλογο” που θα σας βοηθήσει να δείτε βήμα- βήμα τι χρειάζεται να κάνετε για να υποβάλλετε μια αίτηση

08/02/2015

Άκουσε το άρθρο

Το να κάνει κάποιος φορέας ή οργανισμός αίτηση στο πλαίσιο του Erasmus+ πολλές φορές φαίνεται δύσκολο ή απαιτητικό. Το ΙΚΥ όμως δημιούργησε έναν “δεκάλογο” που θα σας βοηθήσει να δείτε βήμα- βήμα τι χρειάζεται να κάνετε για να υποβάλλετε μια αίτηση για τις Βασικές Δράσεις 1 και 2 που διαχειρίζεται το ΙΚΥ.

Για να υποβάλει αίτηση ένας οργανισμός, θα πρέπει να ακολουθήσει τα βήματα τα οποία εξηγούνται αναλυτικά για τη Βασική Δράση 1 εδώ και για τη Βασική Δράση 2 εδώ.

Σχετικά με τις Κεντρικές Δράσεις, τις Δράσεις δηλαδή για τις οποίες οι αιτήσεις υποβάλλονται απευθείας στις Βρυξέλλες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (1)

teacher
|

Νομίζω οτι κάτι πρέπει να γίνει με τους καθηγητές που είναι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ. Το ΙΚΥ μας πληροφορεί οτι δεν μπορούμε να πάρουμε μέρος σε προγράμματα Erasmus αν δεν έχουμε οργανική σε κάποιο σχολείο. Μπορούμε δηλαδή να αναλάβουμε να κάνουμε όλη την διαδικασία που απαιτείται αλλά δεν μας διασφαλίζει κανείς οτι θα είμαστε -έστω για λίγες ώρες- στο ίδιο σχολείο ετσι ώστε να πάρουμε μέρος στο πρόγραμμα. Το θεωρώ κατάφορη αδικία!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ