Τα αποτελέσματα των εξετάσεων πιστοποίησης των πτυχιούχων των ΙΕΚ

03/03/2015

Άκουσε το άρθρο

Ανακοινώθηκαν σήμερα από τον ΕΟΠΠΕΠ τα αποτελέσματα των εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ. 1ης περιόδου 2014 - έκτος του πρακτικού μέρους της ειδικότητας Ι.Ε.Κ. «Εκπαιδευτής Υποψήφιων Οδηγών Αυτοκίνητων και Μοτοσυκλετών» Πατήστε εδώ για να δείτε την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (4)

χρηστος
|

παμε με δυναμη το καλοκαιρι να δωσουμε

Χρήστος
|

@giorgos
Γιώργο ένα πράγμα ξέρω σίγουρα..όποιος πήγε καλά προετοιμασμένος, δεν είχε κανένα πρόβλημα. Πρώτη φορά έδωσα και μάλιστα πέρασα και με πολύ καλό βαθμό. Απλά, όταν οι συμφοιτητές μου πόσταραν στο fb στηθάκια και μπουτάκια απο τις Αυγουστιάτικες παραλίες, εγώ έσταζα ιδρώτα μπροστά απο το visual studio! Για αυτό παιδιά μην ασχολείστε με ποσοστά επιτυχίας και παραφιλολογίες και στρωθείτε στο διάβασμα. Και μια συμβουλή απο προσωπική εμπειρία..Όποιος θέλει να πάει με αξιώσεις το καλοκαίρι στην 1η περ. 2015, πρέπει να αρχίζει σιγά-σιγά να συγκεντρώνει την ύλη και το αργότερο μέχρι την Μ. Εβδομάδα να ξεκινήσει διάβασμα. Με “πασάλειμμα” λίγες ημέρες πριν τις εξετάσεις, θα κάνει απλά μια τρύπα στο νερό.

giorgos
|

Γενικα τι ποσοστο επιτυχιας ειχε?Ξερουμε?

xristos
|

πατωσα στα θεωρητικα

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ