Φοιτητική ιδιότητα και διαγραφές

16/04/2015

Ενημερώθηκε: 16/04/2015, 21:12

Άκουσε το άρθρο

Και αύριο μπορεί κάποιος φοιτητής που έχει διαγραφεί να ζητήσει την επανεγγραφή του, είπε στους εκπαιδευτικούς συντάκτες στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου ο υπουργός Παιδείας, ανακοινώνοντας τη σχετική διάταξη που περιλαμβάνεται στο πολυνομοσχέδιο .

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε επισης και το δεύτερο  βίντεο που ακολουθεί

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (1)

Νικήτας ΕΚΠΑ
|

Με μια παράγραφο σε ένα άρθρο Νόμου ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε 20.000 φανατικούς ψηφοφόρους για τις επόμενες εκλογές, καθώς 20.000 ενεργοί υπό διαγραφή φοιτητές διασώζονται άμεσα από τον απόλυτο εφιάλτη.Παράλληλα η κυβέρνηση κέρδισε τη συμπάθεια και πολλών άλλων δεκάδων χιλιάδων φοιτητών που έχουν ξεπεράσει το όριο του 2ν και κινδυνεύουν στο μέλλον με διαγραφή.Προσωπικά, αν και δεξιός, ψήφισα στις 25/01 το ΣΥΡΙΖΑ γι'αυτό και μόνο το λόγο.Ευτυχώς, οι άνθρωποι είναι τίμιοι και κράτησαν την προεκλογική τους δέσμευση.Μετά από πολλά χρόνια με σοβαρά προβλήματα υγείας που με ταλαιπωρούσαν κατάφερα σήμερα να χρωστώ μόνο 5 μαθήματα τα οποία σκοπεύω να περάσω μέχρι το Σεπτέμβριο.Παράλληλα, ενημέρωσα τους γονείς και τα αδέρφια μου και μου υποσχέθηκαν ότι στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσουν και αυτοί ΣΥΡΙΖΑ.Το καλό είναι ότι είμαι 30 χρονών κι έχω ακόμη τη δυνατότητα να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα χτίζοντας την καριέρα μου πάνω στο αντικείμενο των σπουδών μου.Αξιότιμοι βουλευτές των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ μόλις κερδίσατε έναν ακόμη φανατικό υποστηρικτή!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ