Αποσπάσεις στο Γραφείο του Τ. Κουράκη

20/04/2015

Ενημερώθηκε: 20/04/2015, 21:21

Άκουσε το άρθρο

Με σχετικές υπουργικές αποφάσεις αποσπώνται στο Πολιτικό Γραφείο του Αναπληρωτή πουργού Παιδείας Τάσου Κουράκη:

1. η ΤΡΙΜΗ−ΚΥΡΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ , εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ02 φιλολόγων της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαί− δευσης Β΄ Αθήνας

2. ο ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ , εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ 70 Δασκάλων με οργανική θέση στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αργυρούπολης της Δ΄Δ/νσης Π.Ε Αθήνας, και .

3. η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ , μόνιμη υπάλληλος της Γενικής Γραμματείας Παιδείας και Θρησκευμάτων του υπουργείου Παιδείας ΠΕ κατηγορίας.

Σχόλια (1)

Δημοκρατικοφάνειας δημοκρατικόπληκτη πατρίδα μου
|

Με ποιά ακριβώς καθήκοντα και γιατί δεν προσλαμβάνουν για τα πολιτικά γραφεία υπαλλήλους όχι δημόσιους (να μειωθεί και η ανεργία δηλαδή)! Οι δημόσιοι πληρώνονται από το δημόσιο και όταν φεύγουν με απόσπαση για να στελεχώσουν πολιτικό γραφείο (προσωπικό δηλαδή συμφέρον του όποιου πολιτικού) αποδυναμώνουν την υπηρεσία στη οποία κατά τα άλλα εχουν λόγο ύπαρξης και μισθοδοτούνται για αυτό! Όχι και πως δεν το ξέρει όλος ο κόσμος αυτό δηλαδή! Δεν είναι τεκμαρτό εισόδημα για τον πολιτικό το να απασχολεί για το προσωπικό πολιτικό του γραφείο υπαλλήλους που όφειλαν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους εκεί όπου κανονικά υπηρετούν; Φυσικά το σχόλιο δεν αφορά μόνο τον Κ. Κουράκη και πολύ περισσότερο τους εκπαιδευτικούς που αποσπάστηκαν στο γραφείο του!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ