ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ: Κατάλληλα εκπαιδευτικά πακέτα

28/07/2015

Άκουσε το άρθρο

Θετικά ως προς την παιδαγωγική καταλληλότητα κρίθηκαν από το υπουργείο Παιδείας τα εκπαιδευτικά πακέτα της ActionAid Ελλάς:

α/Στείλε τον φίλο μου Σχολείο

β/ Ρουάντα, ταξίδι στη χώρα με τους χίλιους λόφους.

Τα δύο αυτά εκπαιδευτικά πακέτα εγκρίθηκαν από το υπουργείο Παιδείας για την αξιοποίησή τους από τους εκπαιδευτικούς ως μαθησιακό εργαλείο και εκπαιδευτικό υλικό, υπό τις εξής προϋποθέσεις:

α/ Να παραμείνει δωρεάν η πρόσβαση και η χρήση του συνόλου του εκπαιδευτικού υλικού από τους εκπαιδευτικούς για χρήση στα σχολεία.

β/Η υπεύθυνη επιστημονική ομάδα της ActionAid Ελλάς να παρέχει συνεχή υποστήριξη στους εκπαιδευτικούς, σε περίπτωση που τη χρειαστούν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εφαρμογή των εκπαιδευτικών υλικών στην τάξη.

γ/Οι εμπλεκόμενοι εκπαιδευτικοί να επιλέγουν κάθε φορά τις κατάλληλες εργασίες και δραστηριότητες που ταιριάζουν στη στοχοθεσία του μαθήματος και στην ηλικία των μαθητών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ