Αλλαγές στις αντιστοιχίες για τις μετεγγραφές φοιτητών

06/11/2015

Ενημερώθηκε: 06/11/2015, 10:31

Άκουσε το άρθρο

Την τροποποίηση της   υπ’ αριθμ. 139804/Β1/2014 «Αντιστοιχίες Πανεπιστημιακών Τμημάτων» (Β ́ 2492), για τις μετεγγραφές των φοιτητών υπέγραψε η Αν. υπουργός Παιδείας Σ. Αναγνωστοπούλου  , ως ακολούθως:

α. Η παρ. 35 του άρθρου 1 αντικαθίσταται ως εξής:

«35. Μηχανικών Περιβάλλοντος του Δημοκρίτειου Πα− νεπιστήμιου Θράκης, του Πολυτεχνείου Κρήτης και του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας».

β. Η παρ. 37 του άρθρου 1, αντικαθίσταται ως εξής:

«37. Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ− σαλονίκης, του Πανεπιστημίου Πατρών, του Δημοκρίτει− ου Πανεπιστημίου Θράκης, του Πολυτεχνείου Κρήτης, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.».

Η προηγούμενη απόφαση

Η προηγούμενη απόφαση, ως προς τα σημεία των αλλαγών όριζε τα εξής:
35. «Μηχανικών Περιβάλλοντος» του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και του Πολυτεχνείου Κρήτης.

37. «Αρχιτεκτόνων Μηχανικών» του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Πανεπιστημίου Πατρών, του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, του Πολυτεχνείου Κρήτης και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Για να  δείτε τις αντιστοιχίες των τμημάτων των Πανεπιστημίων  πατήστε εδώ

Για να δείτε  τις αντιστοιχίες των τμημάτων των ΤΕΙ πατήστε εδώ

Στις αντιστοιχίες των τμημάτων των ΤΕΙ, που περιγράφονται στο παραπάνω ΦΕΚ , έγινε η ακόλουθη τροποποίοηση: “Το Τμήμα Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης της Σχολής Καλλιτεχνικών Σπουδών του ΤΕΙ Αθήνας, ορίζεται αντίστοιχο με την Εισαγωγική Κατεύθυνση Συντήρησης Πολιτισμικής Κληρονομιάς TE του Τμήματος Τεχνολογίας Περιβάλλοντος TE της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, τροποποιουμένων αναλόγως των αντίστοιχων πινάκων όπως περιλαμβάνονται στην προηγούμενη απόφαση”.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ