Διορίστηκε το νέο ΔΣ του ΙΕΠ- Αντιπρόεδρος ο Π. Χαραμής

01/12/2015

Άκουσε το άρθρο

Με απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης παύεται  αζημίως η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.) και διορίζεται το νέο , με τα εξής πρόσωπα:

α) Γεράσιμος Κουζέλης του Θεοδώρου, καθηγητής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ως Πρόεδρος.

β) Παύλος Χαραμής του Δημητρίου, εκπαιδευτικός β/θμιας εκπ/σης, πρόεδρος του ΚΕΜΕΤΕ, ως Αντιπρόεδρος.

γ) Βρατσάλης Κώστας του Αντωνίου, καθηγητής του Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης και Κοσμήτορας της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ως μέλος.

δ) Σταύρος Κολλιόπουλος του Γεωργίου, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Πλη− ροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Εθνικού και Καπο− διστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ως μέλος.

ε) Μαρία−Τατιάνα Σπανέλλη του Θεοδώρου, εκπαιδευτικός α/θμιας εκπ/σης, Διευθύντρια του 72ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών, ως μέλος.

στ) Κρυσταλλία Χαλκιά−Θεοδωρίδου του Βασιλείου, καθηγήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστρια−κού Πανεπιστημίου Αθηνών, ως μέλος.

ζ) Γεωργία Φέρμελη του Σωκράτη, Σύμβουλος Α ́ του ΙΕΠ, ως μέλος.

Η θητεία των μελών του ανωτέρω Συμβουλίου είναι τριετής.

Χρέη γραμματέα εκτελεί υπάλληλος του Ι.Ε.Π., ο οποίος ορίζεται με τον αναπληρωτή του με απόφαση του Προέδρου.

 

Σχόλια (2)

πανος
|

Σα να γέρνει πάλι λίγο προς την πρωτοβάθμια όμως!

τακης
|

Καλή επιτυχία. Το σχήμα πολύ καλό δημοκρατικό και εμπειρο. Μπράβο στον Νικο Φίλη για τις επιλογές!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ