Με κεντρικό ομιλητή τον Α. Λιάκο και παρουσία του Ν. Φίλη το Συνέδριο των Σχολικών Συμβούλων

18/02/2016

Άκουσε το άρθρο

Παρουσία του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη θα ξεκινήσουν οι εργασίες του 3ου Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ενωσης Σχολικών Συμβούλων την άλλη Παρασκευή 26  Φεβρουαρίου στη Φιλοσοφική Αθηνών, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε σήμερα.

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι οι:

1. Λιάκος Αντώνης, Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικού Διαλόγου για την Παιδεία, Ομότιμος καθηγητής Ιστορίας του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Θέμα: «Η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση και οι στόχοι της σήμερα»

2. Αθανασιάδης Χάρης, Αναπληρωτής καθηγητής Ιστορίας Εκπαίδευσης στο Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Θέμα: «Πώς το σύγχρονο σχολείο θα γίνει δημοκρατικό; Αναζητώντας εκπαιδευτικό προσανατολισμό σε μια εποχή ραγδαίων αλλαγών»

Στο συνέδριο, οι εργασίες του οποίου θα ολοκληρωθούν στις 28 Φεβρουαρίου, θα παρουσιασθούν  270 εργασίες.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ