ΝΔ: Το θέατρο του Εθνικού Διάλογου για την Παιδεία

23/02/2016

Άκουσε το άρθρο

«Το υπουργείο Παιδείας δεν σταματά  να εισάγει στη Βουλή σημαντικές ρυθμίσεις για την παιδεία, σε άσχετα νομοσχέδια, χωρίς διαβούλευση και χωρίς να συντρέχουν λόγοι επείγοντος” τονίζουν με κοινή ανακοίνωση ο Συντονιστής της Ο.Δ.Ε. Μορφωτικών Υποθέσεων της Νέας Δημοκρατίας,   Θεόδωρος Φορτσάκης, και ο Υπεύθυνος του Τομέα Παιδείας   Μάξιμος Χαρακόπουλος, ενώ υπογραμμίζουν τα εξής:

Α. Τελευταία παραδείγματα η τροπολογία που περιλήφθηκε στο νόμο για το “παράλληλο πρόγραμμα” σχετικά με θέματα ειδικής αγωγής. Καθώς και οι ρυθμίσεις για το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στο νομοσχέδιο για το εθνικό μητρώο στελεχών Δημόσιας Διοίκησης, που εισάγεται σήμερα προς συζήτηση στη Βουλή.

Β. Η συμπεριφορά αυτή του Υπουργείου Παιδείας, μας εμπεδώνει πλέον την πεποίθηση ότι ο λεγόμενος Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία είναι απολύτως προσχηματικός. Έτσι, όσοι καλόπιστα δεχθήκαμε να μετάσχουμε σε αυτόν, οδηγούμαστε σε αναθεώρηση της θέσης μας.

 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ