Eπιμόρφωση εκπαιδευτικών για την ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες

23/03/2016

Άκουσε το άρθρο

O Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Τομεακών Ε.Π. του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου καλεί το  ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (Ι.Ε.Π.), ως δυνητικό Δικαιούχο, για την υποβολή προτάσεων έργων (πράξεων), προκειμένου να ενταχθούν και να χρηματοδοτηθούν. 

Η προτεινόμενη πράξη αφορά στην υλοποίηση επιμόρφωσης του εκπαιδευτικού προσωπικού που απασχολείται στο πλαίσιο της εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για την ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, η οποία συμπεριλαμβάνει τον θεσμό της παράλληλης στήριξης των μαθητών ΑμεΑ ή και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες που φοιτούν στο γενικό σχολείο.

Στόχος της πράξης είναι η απόκτηση των κατάλληλων εφοδίων από τους εκπαιδευτικούς ώστε να είναι σε θέση να υποστηρίζουν αποτελεσματικά τους μαθητές με αναπηρία ή και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ώστε να βελτιώνονται τα μαθησιακά τους αποτελέσματα και να προωθείται η ένταξη και η ενσωμάτωσή τους στη σχολική τάξη του γενικού σχολείου και να εξασφαλίζεται η προσβασιμότητα αυτών στο κοινωνικό γίγνεσθαι.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ