Χορήγηση άδειας εισόδου στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή και στο Κολέγιο Περρωτής

03/05/2016

Ενημερώθηκε: 04/05/2016, 16:46

Άκουσε το άρθρο

Το υπουργείο Παιδείας ενέκρινε τη χορήγηση άδειας σε εκπροσώπους της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και του Κολεγίου Περρωτής, για επισκέψεις τους σε σχολικές μονάδες Δ/θμιας Εκπ/σης, προκειμένου να ενημερώσουν τους τελειόφοιτους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου σχετικά με τις σπουδές στον Αγροδιατροφικό τομέα..

Οι επισκέψεις θα πραγματοποιηθούν μέχρι τη λήξη των μαθημάτων του σχολικού έτους 2015-2016 με ευθύνη του Διευθυντή και του Συλλόγου Διδασκόντων των σχολικών μονάδων.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (2)

Georgia P.
|

Αγαπητή Ματίνα την Υπουργική Απόφαση την υπογράφει ο Υπουργός και υπερισχύει οποιουδήποτε εγγράφου υπογράφει άλλος, εκτός και αν έχει ανακληθεί. Πράγμα που εδώ δεν συμβαίνει.
Μάλλον όποιος έδωσε την άδεια δεν είχε δει την Απόφαση του Υπουργού.
Εμείς πάντως στο σχολείο μας θα εφαρμόσουμε την Υπουργική Απόφαση για να είμαστε νόμιμοι.

Υ.Γ. Υπάρχει και άλλη εγκύκλιος που πτον προηγούμενο μήνα υπενθυμίστηκε στα σχολεία ότι ισχύει και έλεγε ότι μόνο με τη σύμφωνη γνώμη των ΚΕΣΥΠ μπορεί να γίνουν ενημερώσεις για θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού στα σχολεία. Αυτή έπαψε να ισχύει; Στο esos το είχα διαβάσει πριν έρθει στο σχολείο!!! Ευτυχώς που υπάρχουν σελίδες όπως του esos που μας επιτρέπουν να ενημερωνόμαστε για ότι έγγραφο βγαίνει.

Ματίνα
|

Στο ESOS είχε προ ημερών δημοσιευτεί η πρόσφατη απόφαση του Υπουργού Παιδείας όπου όριζε ότι μέχρι το τέλος του διδακτικού έτους απαγορεύεται ρητά κάθε επίσκεψη τρίτων σε σχολικές μονάδες για ενημερώσεις παρά προαιρετικά και μόνο μετά τη λήξη των μαθημάτων και μόνο με ενυπόγραφη δήλωση των γονέων...
Έπαψε να ισχύει αυτή η Υπουργική Απόφαση ;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ