“Εκτινάχθηκε” η αποχή των υποψηφίων στα Ειδικά Μαθήματα

Λόγω της έκδοσης των βαθμολογικών επιδόσεων των υποψηφίων πριν την έναρξη των εξετάσεων στα Ειδικά Μαθήματα

22/06/2016

Άκουσε το άρθρο

Σημαντικά αυξημένος, σε σχέση  με πέρσι, είναι ο αριθμός των υποψηφίων που απείχε χθες και σήμερα στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, στα ειδικά μαθήματα Γραμμικό και Ελεύθερο Σχέδιο.

Το υπουργείο Παιδείας, όπως δηλώθηκε στο esos, δεν έχει διαθέσιμα ακριβή στοιχεία, αλλά   το φαινόμενο αυτό , μας τονίστηκε απαντώντας σε σχετική ερώτησή μας,  οφείλεται στο γεγονός ότι επειδή οι βαθμολογίες των υπολοίπων μαθημάτων ανακοινώθηκαν πριν τις εξετάσεις στα ειδικά μαθήματα, πολλοί υποψήφιοι βλέποντας τα μόρια που συγκεντρώνουν θεώρησαν περιττό να συμμετάσχουν στις εξετάσεις σε ειδικά μαθήματα, καθώς δεν θα πετύχαιναν το στόχο τους να εισαχθούν σε σχολή επιθυμίας που απαιτούσε ειδικό μάθημα.

Αυτό, μας υπογράμμισαν από το υπουργείο, λειτούργησε θετικά, καθώς ένας αριθμός υποψηφίων δεν μπήκε σε άσκοπη ταλαιπωρία.

 

Σχόλια (1)

Ελεύθερος
|

Ήταν μία συνετή ενέργεια. Μακάρι να καθιερωθεί επί μονίμου βάσεως.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ