Στα εντελλόμενα οι αμοιβές των εμπλεκόμενων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

15/07/2016

Άκουσε το άρθρο

Την διαδικασία των “εντελλόμενων” θα ακολουθήσουν από φέτος  οι Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την καταβολή των αμοιβών των εμπελκόμενων εκπαιδευτικών στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Μέχρι πέρσι στις Διευθύνσεις υπήρχε Χρηματικό Ένταλμα Προπληρωμής, που σημαίνει ότι σε κάθε ΔΔΕ κατατίθεντο το προβλεπόμενο ποσό πριν την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Από φέτος η κάθε Διεύθυνση θα πρέπει να ετοιμάσει όλα τα δικαιολογητικά και να τα αποστείλει στην Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου.

Στο ερώτημα εάν υπάρξει καθυστέρηση πληρωμών -σε σχέση με πέρσι- από τη νέα αυτή διαδικασία δεν μπορεί να απαντηθεί, καθώς εναπόκειται στην προτεραιότητα που θα δοθεί στις αμοιβές των Πανελλαδικών από την κάθε  Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου.

Αυτό σημαίνει ότι σε κάποιες Διευθύνσεις θα καταβληθούν, όπως και πέρσι και σε κάποιες αργότερα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΊΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ   (σ.σ. η απόφαση ισχύει από το 2012)

 

Σχόλια (3)

Ν.Λ.
|

Καλά κρασιά...

ΝΙΚΟΛΗΣ Δ.
|

ΩΧ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ! ΖΗΣΕ ΜΑΗ ( ΤΟΥ 17 ) ΝΑ ΦΑΣ ΤΡΙΦΥΛΛΙ !!!

Stella
|

Απαραδεκτο! Επιεικως....

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ