Τα 5 θέματα που θα συζητήσει σήμερα το ΚΥΣΠΕ

29/08/2016

Ενημερώθηκε: 29/08/2016, 11:32

Άκουσε το άρθρο

Του αιρετού στο ΚΥΣΠΕ Β. Παληγιάννη

Τη Δευτέρα 29-8-16 θα συνεδριάσει το Κ.Υ.Σ.Π.Ε. με θέματα Η.Δ. τα παρακάτω:

1.«Εξέταση ενστάσεων επί των μεταθέσεων εκπαιδευτικών Π.Ε. σε δομές Ειδικής Αγωγής και Γενικής Εκπαίδευσης και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

2.«Εξέταση αιτήσεων αμοιβαίας μετάθεσης εκπαιδευτικών Π.Ε. και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

3.«Εξέταση αίτησης ανάκλησης μετάθεσης εκπαιδευτικού Π.Ε. και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

4.«Εξέταση θεμάτων επί των αποσπάσεων εκπαιδευτικών Π.Ε. από Π.Υ.Σ.Π.Ε. σε Π.Υ.Σ.Π.Ε. & σε δομές Ειδικής Αγωγής για το σχολικό έτος 2016-2017 (τροποποιήσεις, ανακλήσεις, ενστάσεις) και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

5.«Εξέταση θεμάτων αιτήσεων απόσπασης εκπαιδευτικών Π.Ε. από Π.Υ.Σ.Π.Ε. σε Π.Υ.Σ.Π.Ε. & σε δομές Ειδικής Αγωγής (επανεξετάσεις, νέες αιτήσεις, ειδικές κατηγορίες κλπ.) για το σχολικό έτος 2016-2017 και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

6.«Επικύρωση πινάκων εκπαιδευτικών Π.Ε., που αποσπώνται από Π.Υ.Σ.Π.Ε. σε Π.Υ.Σ.Π.Ε. & σε δομές Ειδικής Αγωγής για το σχολικό έτος 2016-2017 (Β΄ φάση)»

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ