Επιλογή στελεχών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

Παρουσιάζεται πρόταση για την επιλογή στελεχών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

28/10/2016

Άκουσε το άρθρο

Γεώργιος Δ. Τσαντάκης
Εκπαιδευτικός-Συγγραφέας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (4)

ΠΕ19
|

Ωραία τα λέει ο συνάδελφος μερικές παρατηρήσεις
α) Γιατί το σύστημα μοριοδότησης να είναι διαφορετικό από τον 3848 ( ομολογουμένως το ποιο τίμιο ). Παρατήρησα την διαφοροποίηση σε ότι αφορά τη μοριοδότηση Μεταπτυχιακών-Διδακτορικών για την Διοίκηση της εκπαίδευσης και άλλων. Δηλαδή κ. Τσαντάκη το μεταπτυχιακό από το ΕΑΠ είναι το ίδιο με το Διδακτορικό από το ΜΙΤ ?
β) Σωστό με τη θητεία και ειδικά για τους Συμβούλους όμως θα έλεγα για συνεχόμενες θητείες και όχι γενικά. 2 θητείες σύμβουλος στην τάξη και μετά να μπορεί για άλλες 2 κτλ Δεν θεωρώ σωστό να μου πει κάποιος σύμβουλος που έχει να μπει στην τάξη 10 χρόνια σχεδόν πως θα κάνω το μάθημα. Σε ότι αφορά τους Δ/ντες θα έλεγα 2 θητείες στο ίδιο σχολείο.
Γενική παρατήρηση είναι λίγο μπερδεμένο όπως είναι γραμμένο το κείμενο.

LOTUS
|

Αγαπητέ Θεολόγε Διευθυντή είναι αξιοπρόσεκτες οι προτάσεις σου. Κυρίως γιατί δείχνουν το δρόμο της απαξίωσης όσων έτριψαν φούστες & παντελόνια για να αποκτήσουν μεταπτυχιακό & διδακτορικό . Αξιοκρατία & αξιοπρέπεια ξένες λέξεις !

ΠΑΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
|

Επειδή οι του ΣΥΡΙΖΑ συνδικαλιστες που αυτη την εποχη τρεχουν λογω των εκλογων δεν μιλανε γι αυτα παρολο που ηδη μεθοδευονται στον τριτο οροφο και με δεδομενο οτι επανερχεται η συνεντευξη, θεωρω οτι εκεινο που πρεπει να γινει και ειναι αυτονοητο ειναι πρωτα να γινεται η συνεντευξη και μετα η ψηφοφορια ωστε να μην γνωριζουν τα συμβουλια τι χρειαζεται για να γινει η ανατροπη. Απλη κοινη λογικη ειναι.

marty
|

Κε Τσαντάκη είστε επιεικώς άσχετος με την εκπαιδευτική διαδικασία. Στην πρότασή σας ζητάτε να βαθμολογείται η συμμετοχή σε προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων,η παρακολούθηση συνεδρίων, ημερίδων κλπ, και να υπάρχει βαθμολογική κλίμακα από το σχολικό συμβούλιο της σχολικής μονάδας και πολλά άλλα που θα κάνουν την υποκειμενικότητα να υπερτερεί των αντικειμενικών κριτηρίων. Τα πράγματα κύριε είναι πολύ πιο απλά: Να επανέλθει η μοριοδότηση του ν. Διαμαντοπούλου και να δίδονται εξετάσεις ΑΣΕΠ από τους υποψήφιους διευθυντές.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ