Ποια σχολεία είναι κλειστά λόγω κακοκαιρίας- Συνεχής ενημέρωση

30/11/2016

Ενημερώθηκε: 30/11/2016, 09:30

Άκουσε το άρθρο

Λέσβος

Με απόφαση του Δημάρχου Λέσβου, Σπύρου Γαληνού, λόγω των προβλημάτων και των ζημιών που δημιούργησαν οι έντονες βροχοπτώσεις, σήμερα  Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016, το Δημοτικό σχολείο Καλλονής και το Δημοτικό Σχολείο Κεραμίου θα παραμείνουν κλειστά και δεν θα λειτουργήσουν.

Φλώρινα

Με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Φλώρινας, θα παραμείνουν κλειστά σήμερα  Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.
Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Καστοριά

Με απόφαση του Δημάρχου Καστοριάς Ανέστη Αγγελή, οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων του Δήμου Καστοριάς θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους σήμερα, Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016 στις 09:15 λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, που επικρατούν στην περιοχή.

Πρέσπες
Με απόφαση του Δημάρχου Πρεσπών μετατίθεται η ώρα έναρξης των μαθημάτων σε όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Πρεσπών  σήμερα  Τετάρτη 30-11-2016 κατά μία ώρα λόγω ισχυρού παγετού και συνεχιζόμενης χιονόπτωσης.

Κοζάνη

Μία διδακτική ώρα αργότερα θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους,  σήμερα Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, με απόφαση του δημάρχου Κοζάνης, Λευτέρη Ιωαννίδη, τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου, λόγω πρόβλεψης πολύ χαμηλών θερμοκρασιών και συνεχιζόμενης  χιονόπτωσης. Η ώρα προσέλευσης για τα νηπιαγωγεία θα είναι 9.20-9.30. Οι αίθουσες των σχολείων θα είναι κανονικά ανοιχτές  από τις 8.15 το πρωί, ενώ οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά. Τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών  και των ΚΤΕΛ Κοζάνης θα τροποποιηθούν αναλόγως.

Παρακαλούνται οι Διευθυντές/ντριες και οι Προϊστάμενοι/νες της Δ/νσης Π.Ε. Κοζάνης να βρίσκονται στη σχολική τους μονάδα από τις 8:00 π.μ.

Δήμος Σερβίων - Βελβεντού

Με απόφαση του Δημάρχου Σερβίων Βελβεντού Αθανάσιου Κοσματόπουλου, τα σχολεία σήμερα Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, θα λειτουργήσουν ως εξής:
ΔΕ Καμβουνίων – Λιβαδερού τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα λειτουργήσουν 2 ώρες αργότερα (10π.μ.), ενώ κλειστά θα παραμείνουν τα νηπιαγωγεία και οι παιδικοί σταθμοί.
ΔΕ Βελβεντού τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης θα λειτουργήσουν 1 ώρα αργότερα  (9.05 π.μ.).
ΔΕ Σερβίων τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα λειτουργήσουν 2 ώρες αργότερα (λόγω μετακίνησης μαθητών από άλλες Τοπικές Κοινότητες).

Δήμος Εορδαίας

Με απόφαση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη, για σήμερα, Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016 κανονικά θα λειτουργήσουν τα Σχολεία όλων των βαθμίδων (πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και οι Δημοτικοί παιδικοί σταθμοί) του Δήμου Εορδαίας .
 
Δήμος Βοΐου

Με απόφαση του Δημάρχου Βοΐου, Δημητρίου Λαμπρόπουλου, σήμερα, Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Βοΐου θα ανοίξουν στις 9:00π.μ. Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Κανονικά λειτουργούν στη Ζάκυνθο

Σήμερα Τετάρτη 30/11/2016 τα σχολεία (Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια), καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Ζακύνθου θα είναι ανοιχτά.

Αμύνταιο

Με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου, τα σχολεία  Α βάθμιας και Β ́ βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αμυνταίου, θα λειτουργήσουν σήμερα Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016, μια ώρα αργότερα από το κανονικό τους πρόγραμμα, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Ωραιόκαστρο

Δεν θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ώρα μαθημάτων σε κανένα σχολείο του δήμου ενώ θα παραμείνουν κλειστά το 1ο και 2ο λύκειο Ωραιοκάστρου, το 1ο γυμνάσιο Ωραιοκάστρου καθώς επίσης ο παιδικός σταθμός του Μελισσοχωρίου.

Χορτιάτη

Κλειστά θα παραμείνουν τα δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια στη δημοτική ενότητα Χορτιάτη (Ασβεστοχώρι, Εξοχή, Χορτιάτη και Φίλυρο) σήμερα Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, λόγω της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης και των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών. Στις δημοτικές ενότητες Πυλαίας και Πανοράματος τα σχολεία λειτουργούν κανονικά.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ