Παρατείνεται η χρονική περίοδος πραγματοποίησης σχολικών εκδρομών

Δείτε την εγκύκλιο του υπουργού Κ. Γαβρόγλου

08/12/2016

Άκουσε το άρθρο

Παρατείνονται  μέχρι  την  Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου  2016  οι σχολικές  εκδρομές  μαθητών σύμφωνα  με  εγκύκλιο που υπέγραψε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου.

Πατήστε εδώ για να ανοίξετε την εγκύκλιο

ΘΕΜΑ: «Παράταση χρονικής περιόδου πραγματοποίησης σχολικών εκδρομών Δ.Ε.»                    

Κατόπιν ερωτημάτων που τέθηκαν στην Υπηρεσία μας, αναφορικά με τις σχολικές εκδρομές των μαθητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που πραγματοποιούνται σύμφωνα με το άρθρο 2 της με αρ. πρ. 129287/Γ2/10-11-2011 Υ.Α. (2769 Β΄) και ειδικότερα «κατά το χρονικό διάστημα από 15 Οκτωβρίου έως 18 Δεκεμβρίου», σας γνωρίζουμε ότι, λόγω εκτάκτων αναγκών, το ανωτέρω διάστημα για το τρέχον σχολικό έτος δύναται να παραταθεί μέχρι την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016. Επίσης, συστήνεται οι Διευθυντές/-τριες και οι Σύλλογοι Διδασκόντων να εξετάσουν τη δυνατότητα αλλαγής του τόπου προορισμού των εν λόγω εκδρομών, εφόσον κριθεί απαραίτητο.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ

 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ