“Μαχαίρι” στις αποσπάσεις εκπαιδευτικών στην ΚΥ του υπ. Παιδείας, τις Περιφερειακές Διευθύνσεις και τους εποπτευόμενους φορείς

22/05/2015

Ενημερώθηκε: 22/05/2015, 07:15

Άκουσε το άρθρο

Αποσπάσεις εκπαιδευτικών στην έδρα του υπουργείου Παιδείας, στο Μαρούσι, σε άλλες κεντρικές υπηρεσίες του υπουργείου παιδείας, στις Περιφερειακές Διευθύνσεις και τους εποπτευόμενους φορείς της ημεδαπής για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο του ενός σχολικού έτους δεν επιτρέπονται. Κάθε διάταξη με αντίθετο ή διαφορετικό περιεχόμενο καταργείται.

Αυτό ορίζει Σχέδιο Διάταξης της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας , το οποίο οποίο αναμένεται να συμπεριληφθεί στο πολυνομοσχέδιο που θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση.

Επίσης στη διάταξη της παραγράφου 2 του άρθρου 31 του ν3848/10 προστίθενται και οι εποπτευόμενοι φορείς.

Συγκεκριμένα το σχέδιο Διάταξης ορίζει τα εξής:

Κατ’ εξαίρεση ως μο­νάδες μετάθεσης των εκπαιδευτικών, που αποσπώνται στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, στις Περιφερειακές Διευθύνσεις, Διευθύνσεις και Γραφεία Εκπαίδευσης και τους εποπτευόμενους φορείς της ημεδαπής υπολογίζονται οι προβλεπόμενες για την πλησιέστερη σχολική μονάδα και επιπλέον δύο μονάδες μετάθεσης για κάθε έτος.

 ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Για τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών στα Βουλευτικά Γραφεία δε γίνεται αναφορά στο Σχέδιο Διάταξης.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ