Το Σεπτέμβριο οι εκλογές για την επιλογή των Διευθυντών Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

03/07/2015

Άκουσε το άρθρο

Για το Σεπτέμβριο μεταθέτει ο Αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Τάσος Κουράκης τις διαδικασίες επιλογής των Διευθυντών Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ο κ. Κουράκης, ήδη είχε ετοιμάσει τη σχετική υπουργική απόφαση, καθώς και την εγκύκλιο, που όριζε ότι οι προβλεπόμενες εκλογές θα γίνονταν στα μέσα της άλλης εβδομάδας.

Ωστόσο οι πολιτικές εξελίξεις έβαλαν “φρένο” στον προγραμματισμό για την ανάδειξη των νέων Διευθυντών.

Οι νυν Διευθυντές μπορούν μέχρι την επιλογή των νέων να ασκούν κανονικά τα καθήκοντά τους, δεδομένου ότι η θητεία τους λήγει στις 31 Ιουλίου.

Κι αυτό διότι ο νέος νόμος 4327/15 για την επιλογή στελεχών εκπαίδευσης, στη διάταξη που ορίζει την παράταση έως 31 Δεκεμβρίου 2015, προβλέπεται επίσης ότι “ Η θητεία των λοιπών στελεχών εκπαίδευσης λήγει με την τοποθέτηση των στελεχών εκπαίδευσης που θα επιλεγούν, σύμφωνα με τις διατάξεις του παρόντος νόμου”.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ