ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Θα καλύψουμε τα κενά στα σχολεία με τα υπάρχοντα κονδύλια

Η προετοιμασία της νέας σχολικής χρονιάς είναι το αποκλειστικό ζήτημα που απασχολεί αυτή τη στιγμή το υπουργείο Παιδείας.

31/07/2015

Άκουσε το άρθρο

Νομίζαμε στην αρχή ότι τα κενά σε εκπαιδευτικό προσωπικό στα σχολεία ήταν περισσότερα . Κάνοντας μια τηλεδιάσκεψη συστηματική με τους Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης που έχουν την εποπτεία της Περιφέρειάς τους φαίνεται να είναι λιγότερα και άρα πιθανότατα να μπορούμε να τα καλύψουμε με τα υπάρχοντα κονδύλια, Αρα δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Την παραπάνω δήλωση έκανε σήμερα ο υπουργός Παιδείας Αριστείδης Μπαλτάς, και τόνισε:

Η προετοιμασία της νέας σχολικής χρονιάς είναι το αποκλειστικό ζήτημα που απασχολεί αυτή τη στιγμή το υπουργείο Παιδείας, και σε επίπεδο βιβλίων και σε επίπεδο εκπαιδευτικών.

Κάνουμε το παν ώστε τα σχολεία να ανοίξουν και όλα να είναι στη θέση τους.

Θυμίζουμε ότι προ ημερών ο υπουργός Παιδείας ανέφερε ότι τα κενά είναι 20.000 και ότι από το ΕΣΠΑ υπάρχουν μόνο 10.000 πιστώσεις.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ