Θ. ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ:Tο “πιστοποιητικό φρονημάτων” προσόν στην επιλογή των νέων Διευθυντών Εκπαίδευσης (σε πολλές περιπτώσεις)

29/01/2016

Άκουσε το άρθρο

Tο σημαντικότερο προσόν για την επιλογή των νέων Διευθυντών Εκπαίδευσης αποτέλεσε, σε πολλές περιπτώσεις το “πιστοποιητικό φρονημάτων” που διαθέτουν υπέρ της συγκυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, καταγγέλλει με σημερινή δήλωση ο Συντονιστής της Ο.Δ.Ε. Μορφωτικών Υποθέσεων, Καθηγητής   Θεόδωρος Φορτσάκης.

«Η επιλογή των Διευθυντών Εκπαίδευσης,  επιβεβαίωσε δυστυχώς τους χειρότερους φόβους μας” υπογραμμίζει ο κ. Φορτσάκης  και σημειώνει πως “Οι καταγγελίες μας για μια “στημένη διαδικασία”, που διαμόρφωσε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με δύο στοχευμένες νομοθετικές παρεμβάσεις, αποδείχθηκαν απόλυτα βάσιμες”.
 
Πολύτιμο εργαλείο για την επιλογή των “ημετέρων” επισημαίνει ο κ. Φορτσάκης,αποδείχθηκε η συνέντευξη, κατά τη διεξαγωγή της οποίας σημειώθηκαν προκλητικές αδικίες, με την υπέρμετρη βαθμολόγηση των “δικών μας”, που καταφανώς υστερούσαν στα αντικειμενικά κριτήρια.

Παράλληλα αποκαλεί  κατάντημα για το υπουργείο Παιδείας “να αυτοσυγχαίρεται για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, και να επαίρεται για το δήθεν αδιάβλητο και αντικειμενικό χαρακτήρα της”.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ κ. ΦΟΡΤΣΑΚΗ

«Η επιλογή των Διευθυντών Εκπαίδευσης, που ολοκληρώθηκε, επιβεβαίωσε δυστυχώς τους χειρότερους φόβους μας. Οι καταγγελίες μας για μια “στημένη διαδικασία”, που διαμόρφωσε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με δύο στοχευμένες νομοθετικές παρεμβάσεις, αποδείχθηκαν απόλυτα βάσιμες.
Όπως και στην επιλογή των Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης, το σημαντικότερο προσόν για την επιλογή των νέων Διευθυντών Εκπαίδευσης αποτέλεσε, σε πολλές περιπτώσεις το “πιστοποιητικό φρονημάτων” που διαθέτουν υπέρ της συγκυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.
Πολύτιμο εργαλείο για την επιλογή των “ημετέρων” αποδείχθηκε η συνέντευξη, κατά τη διεξαγωγή της οποίας σημειώθηκαν προκλητικές αδικίες, με την υπέρμετρη βαθμολόγηση των “δικών μας”, που καταφανώς υστερούσαν στα αντικειμενικά κριτήρια.
Είναι κατάντημα για το Υπουργείο Παιδείας να αυτοσυγχαίρεται για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, και να επαίρεται για το δήθεν αδιάβλητο και αντικειμενικό χαρακτήρα της».

 

 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ