Κατάργηση της βαθμολογίας στα Θρησκευτικά προτείνει ο Α. Λιάκος

Βαθμολογεί η εκκλησία αυτούς που εκκλησιάζονται την κ Κυριακή, εσύ έρχεσαι κάθε Κυριακή παίρνεις 10, εσύ έρχεσαι τρεις Κυριακές παίρνεις 7, εσύ έρχεσαι 2 παίρνεις 5;

23/05/2016

Άκουσε το άρθρο

Την αντίθεσή του να βαθμολογούνται οι μαθητές για τα θρησκευτικά στα σχολεία, διατύπωσε σήμερα σε συνέντευξη στην ΕΤ1 ο πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικού Διαλόγου για την παιδεία Αντώνης Λιάκος, και διερωτήθηκε:

Α. Βαθμολογεί η εκκλησία αυτούς που εκκλησιάζονται την κ Κυριακή, εσύ έρχεσαι κάθε Κυριακή παίρνεις 10, εσύ έρχεσαι τρεις Κυριακές παίρνεις 7, εσύ έρχεσαι 2 παίρνεις 5;

Β. Γιατί πρέπει τα Θρησκευτικά να βαθμολογούνται;

Γ. Πώς να βαθμολογήσεις την επίδοση στο θέατρο; Πώς θα βαθμολογήσεις την επίδοση στα τεχνικά ή τον αθλητισμό; Τα παιδιά πρέπει να αθλούνται γιατί η άθληση τους κάνει σε καλύτερη φυσική κατάσταση, οι άνθρωποι πρέπει να μαθαίνουν τέχνες γιατί αυτή αναπτύσσει την ευαισθησία τους κλπ. Δεν είναι ανάγκη να τα βαθμολογείς αυτά” τόνισε ο Πρόεδρος του Διαλόγου.  

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΤΗΣ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ κ. ΛΙΑΚΟΥ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ