Αποσύρθηκε η τροπολογία για τα μέλη ΕΔΙΠ

08/05/2016

Ενημερώθηκε: 08/05/2016, 11:09

Άκουσε το άρθρο

Αρχικά η Αν. υπουργός Παιδείας Σ. Αναγνωστοπούλου ανακοίνωσε στην Ολομέλεια της Βουλής ότι κάνει δεκτή την τροπολογία  με γενικό αριθμό 382 και ειδικό 29, για τη ρύθμιση θεμάτων επιστημονικού, διδακτικού, εργαστηριακού και τεχνικού προσωπικού ειδικών κατηγοριών των πανεπιστημίων και των ΤΕΙ.

Στη συνέχεια ακολούθησε η παρέμβαση του Βουλευτή του Ποταμιού  Γ. Μαυρωτά, ο οποίος είπε προς την Αν. υπουργό:”Με την τροπολογία 382/29 ουσιαστικά κάνετε τους ΕΔΙΠ επίκουρους καθηγητές, έτσι ώστε να κλείσει το φωτογραφικό άλμπουμ”.

Η παρέμβαση αυτή του κ. Μαυρωτά ανάγκασε την κ. Αναγνωστοπούλου να αποσύρει την τροπολογία κάνοντας την ακόλουθη δήλωση:
“Σε ό,τι αφορά την τροπολογία με γενικό αριθμό 382 και ειδικό 29, θεωρώ ότι έχει δίκιο, παρά το γεγονός ότι σε αυτό το νομοσχέδιο περιλαμβάνονται πολλές διατάξεις για τους ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ, ΕΕΠ κ.λπ., γιατί είχαν μείνει στον αέρα.
Σε αυτό θεωρώ ότι χρειάζεται μια ευρύτερη συζήτηση και να μην καλύπτονται θέσεις τις οποίες θα μπορούσαν να πάρουν νέοι άνθρωποι, αλλά και οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι όταν προκηρύσσονται”.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΤΡΟΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ