Οι εκπαιδευτικοί που επελέγησαν να εξορθολογίσουν την ύλη των μαθημάτων Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων

Ποιοι επέλεξαν τους εκπαιδευτικούς από τους 449 συνολικά που κατέθεσαν αίτηση

28/07/2016

Ενημερώθηκε: 29/07/2016, 08:29

Άκουσε το άρθρο

Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής μετά από σχετική πρόσκληση που εξέδωσε στις 6 Ιουνίου, αποφάσισε  τη συμμετοχή αμισθί στις Ομάδες εργασίας για το έργο του εξορθολογισμού της ύλης των μαθημάτων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, των κάτωθι ενδιαφερομένων εκπαιδευτικών κατά αλφαβητική σειρά:

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ


Λόγω του μεγάλου αριθμού των ενδιαφερομένων, (σ.σ. έκαναν αίτηση 449 εκπαιδευτικοί) των αξιόλογων βιογραφικών σημειωμάτων που διαθέτουν αλλά και των ιδιαίτερα αξιόλογων προτάσεων οι οποίες κατατέθηκαν, το ΙΕΠ αποφάσισε  τη μελλοντική αξιοποίηση όσων εκδήλωσαν ενδιαφέρον για συμμετοχή στις Ομάδες εξορθολογισμού της ύλης, σε δράσεις του Ι.Ε.Π σε θέματα που άπτονται των γνωστικών αντικειμένων και των ενδιαφερόντων τους.

Συνολικά εκδήλωσαν ενδιαφέρον για συμμετοχή στις Ομάδες εξορθολογισμού της ύλης των μαθημάτων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι κάτωθι 449  εκπαιδευτικοί:


Ποιοι επέλεξαν τους 158 εκπαιδευτικούς από τους 449 συνολικά που κατέθεσαν αίτηση

Η Επιτροπή που επέλεξε τους 158 εκπαιδευτικούς, μεταξύ των 449 αιτούντων,   που θα ασχοληθούν με τον εξορθολογισμό της ύλης, με βάση το βιογραφικό τους σημείωμα και το κείμενο των 500 λέξεων στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι ανέπτυξαν τις απόψεις τους για το προς επιτέλεση έργο είναι η εξής:

Τακτικά μέλη:
Γεράσιμος Κουζέλης, Πρόεδρος του Ι.Ε.Π., ως Πρόεδρος της Επιτροπής 

Ελένη Παπαδοπούλου, Σύμβουλος Γ ́ του Ι.Ε.Π. ΠΕ02

Ασπασία Οικονόμου, Σύμβουλος Γ ́ του Ι.Ε.Π. ΠΕ13

Αναπληρωματικά μέλη:

Παύλος Χαραμής, Αντιπρόεδρος του Ι.Ε.Π., ως αναπληρωτής Προέδρου

Μαρία Νίκα, Σύμβουλος Γ ́ του Ι.Ε.Π. (ΠΕ06) για την Αξιολόγηση

Σοφία Προβατάρη, Εισηγήτρια του Ι.Ε.Π. ΠΕ15

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ