Αποσπασμένη στο Γ.Γ. του υπ. Παιδείας η καθηγήτρια Αγγλικών νέα εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ

27/08/2016

Άκουσε το άρθρο

Η νέα εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Καθηγήτρια Αγγλικών,Σοφία Ζαχαράκη, είχε αποσπασθεί τον περασμένο Νοέμβριο με   απόφαση του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη σε διαβαθμισμένη θέση στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα Διά Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς, του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Παυσανία Παπαγεωργίου.

Η κ. Ζαχαράκη, είναι εκπαιδευτικός του κλάδου ΠΕ06 Αγγλικής Φιλολογίας .

Το Νοέμβριο που είχε αποσπασθεί στο Γραφείο του Γενικού Γραμματέα του υπ. Παιδείας, βρίσκονταν  στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ Β ́ Αθήνας.

Την κ. Ζαχαράκη την είχε αποσπάσει ο κ. Παπαγεωργίου στο γραφείο του,  λόγω της μεγάλων γνώσεων που κατέχει επί ευρωπαικών προγραμμάτων στη Δια Βίου Μάθηση, που φέρεται να απέκτησε κατά τη θητεία της στο υπουργείο Ανάπτυξης το 2012-2014 όπου συνεργάστηκε με τον   τότε υπουργό Ανάπτυξης κ. Χατζιδάκη σε θέματα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σχέσεων, καθώς και για την προετοιμασία της Ελληνικής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η κ. Ζαχαράκη  από τον Απρίλιο 2016 είναι Διευθύντρια της Γραμματείας Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Μιλάει Αγγλικά, Ισπανικά και Γαλλικά.
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ