Κυβερνητικές πηγές για την κόντρα Ν. Φίλη με εκκλησία

26/09/2016

Άκουσε το άρθρο

«Είναι άγονο να παρατείνονται συζητήσεις που δεν αφορούν το σήμερα» δήλωσαν   κυβερνητικές πηγές, μετά την άτυπη σημερινή κυβερνητική σύσκεψη, σχολιάζοντας   τις δηλώσεις  του υπουργού Παιδείας Ν. Φίλη , σχετικά το ρόλο της Εκκλησίας την περίοδο της χούντας.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι το ενδιαφέρον θα πρέπει να εστιαστεί στα κρίσιμα θέματα της παιδείας

Στο μεταξύ από την πλευρά του περιβάλλοντος του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου τονίζεται κατηγορηματικά, ότι μετά και τις τελευταίες δηλώσεις του Ν. Φίλη δεν υπάρχει περίπτωση να πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ των δύο μερών, τουλάχιστον αυτή τη χρονική περίοδο.

Ωστόσο ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και υπουργός Εθνικής Άμυνας  Πάνος Καμμένος, θα επιχειρήσει στη προγραμματισμένη συνάντηση της Τετάρτης  (12:30 μ.μ.) να παίξει το ρόλο του διαμεσολαβητή μεταξύ των δύο πλευρών.

 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ