Αποχώρησε από το υπ. Παιδείας ο Α. Λιάκος

07/11/2016

Ενημερώθηκε: 08/11/2016, 06:56

Άκουσε το άρθρο

 Κατέβηκε από χθες η ταμπέλα από το γραφείο του προέδρου της Επιτροπής Εθνικού Διαλόγου για την παιδεία Α. Λιάκου, το οποίο βρίσκεται στον 3ο όροφο του υπουργείου που παιδείας, κοντά στο γραφείο του υπουργού.

Ο Αντώνης Λιάκος θεωρεί ότι έληξε η συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας.

Θυμίζουμε ότι ο Α. Λιάκος μόλις πληροφορήθηκε την τοποθέτηση  του Κ. Ζουράρι  ως υφυπουργό Παιδείας σχολίασε: ”Βαζεις έναν τέτοιο τύπο στο υπουργείο Παιδείας; Είμαστε καλά; Γρήγορα αποπομπή, πριν γίνει διεθνές θέμα”.

Τι είχε πει ο κ. Ζουράρις  για τον κ. Λιάκο

Υπενθυμίζεται  ότι  με αφορμή το θέμα των Αρχαίων Ελληνικών και τα όσα είπαν οι έφηβοι βουλευτές στον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη, ο νέος υφυπουργός Παιδείας, ως Βουλευτής των ΑΝΕΛ, είπε στη Βουλή για τον κ. Λιάκο:

-Εγώ έχω ένα πρόβλημα και δεν είναι ο Φίλης, είναι ο Λιάκος.

-Δεν τολμά να βάλει ακόμη θέμα βιβλίων λόγο αχρηματίας και δεν θα τυπωθούν τα καινούρια για  4-5 χρόνια.

-Ο Λιάκος είναι το πρόβλημα, με τη θεωρία του που είναι μερική, περί ασυνέχειας του ελληνικού έθνους, ότι δεν υπάρχει έθνος και ότι το έθνος είναι κατασκευή των Βαυαρών μετά τη Γαλλική επανάσταση και το κράτος έκανε τους Έλληνες.

-Αυτός ο Λιάκος που είναι κλασικός πατριδοκλάστης λέει ότι δεν υπάρχει πατρίδα είναι κατασκευή ιδεολόγημα μετά το 1830.

-Τώρα κρύβεται, δεν μπορεί να εκτεθεί απέναντι σε ένα ολόκληρο λαό και έθνος και πολιτισμό καταλαβαίνει πως αυτά θα τον ρίξουν και αυτόν και τους άλλους.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ