Ο υπουργός για την επιλογή Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Αχαΐας

Δημοσίευση: 19/02/2016

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Ο υπουργός για την επιλογή Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Αχαΐας

Δεν προβλέπεται αποκλεισμός υποψηφίου Διευθυντή Εκπαίδευσης με κριτήριο την κοινωνική ή την πολιτική του δραστηριότητα.

Την απάντηση αυτή έδωσε στη Βουλή  ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης στην ερώτηση του Βουλευτή Θ. Παπαθεοδώρου “εάν ο υπουργός γνωρίζει  ότι ο ένας εκ των επιλεγέντων Διευθυντών Εκπαίδευσης φέρεται να έχει αναπτύξει κατά το παρελθόν έντονη δραστηριότητα ως αλληλέγγυος του αναρχικού χώρου.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

 

Σχόλια (3)

patra
|

Εδώ ο Κυριάκος μίλησε στη Βουλή για αναδιανομή της φτώχειας
και
δε θα γινόταν ο "αναρχικός" προϊστάμενος!!!
Ελλάς το μεγαλείο σου.
_ Το ζήτημα δεν είναι ότι έγινε, αλλά ότι έβαλε υποψηφιότητα γιαυτό και τα εισαγωγικά στο αναρχικός.

geo
|

Αναρχικός σε διοικητικη θεση Προϊσταμενου, λιγο οξυμωρο μου φαινεται. Τι θα προταξει; τις πεποιθησεις ή τη διοικητικη γραφειοκρατια και ιεραρχια; Να τα συνδυασει ειναι αδυνατο. Αναρχικος α λα καρτ δεν νοειται, αρα μαλλον δεν ειναι ο ανθρωπος αναρχικος, ουτε εχει σχεση με το χωρο αυτον.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
|

Στο τέλος θα μας ζητάνε και πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων. Ο αναρχικός χώρος μια χαρά είναι. Τώρα, αν κάποιοι αναρχοφασίστες ή "αναρχικοί" τα κάνουν λίμπα αυτό δεν έχει σχέση με την αναρχία. Ένας μεγάλος αναρχικός ο Μαλατέστα είπε "ΑΝΑΡΧΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΗ ΒΙΑ". Επίσης, είχε πεί "προκειμένου να πετύχει η επανάσταση, αν είναι να στήσουμε κρεμάλες, προτιμώ να αποτύχει". Ο Γκάντι ήταν φιλοσοφικός Αναρχικός και ήταν υπέρ της ειρηνικής επανάστασης, κάτι που ανέτρεψε ένα αποικιοκρατικό καθεστώς στην Ινδία. Μεγάλη προσωπικότητα. Παλιά κυνηγούσανε τους κομμουνιστές, τώρα κυνηγάνε τους αναρχικούς και τους "αναρχικούς". Γιατί κύριε Παπαθεοδώρου μιλάτε για αναρχία, αφού δεν γνωρίζετε τι πρεσβεύει; Κάποιοι "αναρχικοί" έχουν φασιστική και τραμπούκικη συμπεριφορά, αλλά να μην τους παίρνει η μπόρα όλους. Επίσης, υπάρχουν και οι "αναρχικοί" των "τμημάτων ασφαλείας" και της "προβοκάτσιας". ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ, ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ (ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ).


Διεύθυνση URL: https://www.esos.gr/arthra/42541/o-ypoyrgos-gia-tin-epilogi-dieythynton-protovathmias-kai-deyterovathmias-ekpaideysis-n