Μετεγγραφές μαθητών/τριών

Δημοσίευση: 26/11/2016

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Μετεγγραφές  μαθητών/τριών

Έγγραφο του υπουργείου Παιδείας

Α. Η αποστολή του ατομικού δελτίου του/της μαθητή/τριας  θα πρέπει να συνοδεύεται από τα σχετικά υπηρεσιακά σημειώματα που έχουν ανταλλάξει οι Διευθυντές των σχολείων  και από την αίτηση μετεγγραφής του γονέα.

Β. Επίσης, θα  πρέπει να είναι συμπληρωμένο  το πεδίο με τα στοιχεία του κηδεμόνα στο ατομικό δελτίο, ενώ το ατομικό δελτίο θα πρέπει να είναι θεωρημένο (σφραγισμένο) και να φέρει την  υπογραφή του Διευθυντή του σχολείου και του Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σχετικά με το ζήτημα της μετεγγραφής μαθητών/τριών  από τα σχολεία της ημεδαπής προς τα ελληνικά σχολεία του εξωτερικού και αντίστροφα .

Τα παραπάνω υπενθυμίζει το υπουργείο Παιδείας  με  έγγραφο προς τις Περιφερειακές Δ/νσεις    Δευτεροβάθμιας  Εκπ/σης  και  τα Γραφεία Συντονιστών   Εκπ/σης του  εξωτερικού.

Πατήστε εδώ για να ανοίξετε το έγγραφο

 

 


Διεύθυνση URL: https://www.esos.gr/arthra/47660/meteggrafes-mathitontrion