Επιτροπή εκπόνησης Προγραμμάτων Σπουδών ΙΕΚ/ΣΕΚ

26/09/2014

Άκουσε το άρθρο

Επιτροπή για να εκπονήσει τα Προγράμματα Σπουδών κάθε ειδικότητας των ΙΕΚ και ΣΕΚ προγραμμάτων σπουδών , συγκρότησε το υπουργείο Παιδείας.

Το έργο της Επιτροπής θα πρέπει να παραδοθεί το αργότερο την1η/12/2014 .

Μέλη της επιτροπής είναι οι:

α) ο Διευθυντής Προγραμμάτων της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης, ως Πρόεδρος,

β) ο Προϊστάμενος του Τμήματος Επαγγελματικής Κατάρτισης της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης, ως Αντιπρόεδρος

γ) δύο (2) εκπρόσωποι της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης,

δ) ένας (1) εκπρόσωπος της Σιβιτανιδείου Σχολής,

ε) δύο (2) εκπρόσωποι του Συνδέσμου ΣΦΕΚΚ- Διά Βίου Μάθησης,

στ) δύο (2) Διευθυντές Δημοσίων Ι.Ε.Κ. με αποδεδειγμένη μακρόχρονη εμπειρία στην επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση,

ζ) δύο (2) εκπρόσωποι του ΕΟΠΠΕΠ,

η) δύο (2) Ειδικοί Επιστήμονες του άρθρου 33 του ν. 2190/1994,

θ) δύο (2) εκπρόσωποι του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής,

ι) δύο (2) εκπρόσωποι της Π.Ε.Ι.Ι.Ε.Κ (Πανελλήνια Ένωση Ιδιωτικών ΙΕΚ)

Η Επιτροπή συγκαλείται από τον Πρόεδρό της και συνεδριάζει όποτε κρίνεται απαραίτητο για την έγκαιρη και έγκυρη περάτωση του έργου της. Στο έργο της η Επιτροπή λαμβάνει υπόψη τα σύγχρονα εκπαιδευτικά δεδομένα της ελληνικής, ευρωπαϊκής αλλά και διεθνούς πραγματικότητας βάσει των υπαρχόντων επαγγελματικών περιγραμμάτων.

Στην επιτροπή παρέχεται κάθε απαιτούμενη τεχνική βοήθεια από το ΙΝΕΔΙΒΙΜ, βάσει αποφάσεων ανάθεσης που εκδίδονται από το Γενικό Γραμματέα Διά Βίου Μάθησης. Ενδεχόμενη χρηματοδότηση της Επιτροπής από τα διαθέσιμα του Επιχειρησιακού Προγράμματος Διά Βίου Μάθησης, αποτελεί αντικείμενο εμπεριστατωμένης και τεκμηριωμένης ως προς την αναγκαιότητάς της εισήγησης, που διαβιβάζεται αρμοδίως από το Γενικό Γραμματέα Διά Βίου Μάθησης στον προϊστάμενο της αρμόδιας αρχής.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ