ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ

Ρυθμίσεις θεμάτων αναγνώρισης συνάφειας διδακτορικών τίτλων και μεταπτυχιακών διπλωμάτων σπουδών

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΙ Η ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΣΚ
Δημοσίευση: 03/10/2014
Υπουργείο παιδείας
Alt Text: 
Υπουργείο παιδείας
Title Text: 
Υπουργείο παιδείας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Για τους εκπαιδευτικούς που αιτήθηκαν την αναγνώριση μεταπτυχιακού διπλώματος σπουδών ή διδακτορικού τίτλου προ της έναρξης ισχύος του Ν. 4024/2011, ήτοι πριν την 1-11-2011, αλλά η συνάφεια αναγνωρίστηκε από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο μετά την εν λόγω ημερομηνία, το υπουργείο Παιδείας με έγγραφο προς τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, κάνει γνωστά τα εξής:

Α. Όσοι υπέβαλαν αιτήσεις για την αναγνώριση από το αρμόδιο Υπηρεσιακό Συμβούλιο της συνάφειας του διδακτορικού τους διπλώματος ή του μεταπτυχιακού τους τίτλου σπουδών σε χρόνο προγενέστερο της έναρξης ισχύος του ν. 4024/2011 (την 1-11-2011) αλλά η σχετική απόφαση εκδόθηκε μεταγενέστερα, δηλαδή μετά την έναρξη ισχύος των διατάξεων του ν. 4024/2011, τυγχάνουν εφαρμογής οι διατάξεις του δευτέρου κεφαλαίου του νόμου αυτού ή του προϊσχύοντος ν. 3205/2003.

Β. Κατόπιν των ανωτέρω παρακαλούνται οι Διευθυντές Εκπαίδευσης και τα αρμόδια Υπηρεσιακά Συμβούλια ΠΥΣΠΕ – ΠΥΣΔΕ όπως προβούν στις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου για την διόρθωση της κατάταξης σε Βαθμό και ΜΚ των εκπαιδευτικών οι οποίοι εμπίπτουν στην ανωτέρω περίπτωση, σύμφωνα με την αριθμ. 253/2013 σχετική Γνωμοδότηση .

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΣΚ 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ