Placeholder

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ

Οι Διευθυντές Σχολείων θα χορηγούν τις άδειες στους εκπαιδευτικούς

Μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες χορήγησης όλων των αδειών των εκπαιδευτικών και διοικητικών υπαλλήλων, από τους Διευθυντές Εκπαίδευσης στους Διευθυντές ή προϊσταμένους σχολικών μονάδων
Δημοσίευση: 08/10/2014
Λοβέρδος
Alt Text: 
Λοβέρδος
Title Text: 
Λοβέρδος
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Με απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Παιδείας Α. Λοβέρδος, ύστερα από σχετικό αίτημα των Διευθυντών Διευθύνσεων εκπαίδευσης, μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες χορήγησης όλων των αδειών των εκπαιδευτικών και διοικητικών υπαλλήλων, από τους Διευθυντές Εκπαίδευσης στους Διευθυντές ή προϊσταμένους σχολικών μονάδων .

Υστερα από αίτημα που έθεσαν στον υπουργό οι Διευθυντές Εκπαίδευσης, ο Διευθυντής Σχολείου πλέον θα χορηγεί κανονικές άδειες, ειδικές άδειες, αναρρωτικές άδειες, ενώ θα έχει το δικαίωμα της διευκόλυνσης των εκπαιδευτικών με οικογενειακές υποχρεώσεις, της σχολικής μονάδας που προΐσταται  , ενημερώνοντας αμελλητί τον οικείο Διευθυντή Εκπαίδευσης..

Ειδικότερα στους Διευθυντές ή προϊσταμένους σχολικών μονάδων θα χορηγούν τις άδεις που περιλαμβάνονται στις ακόλουθες ενότητες (Αριθμ. Φ.353.1/324/105657/Δ1/
8−10−2002 (1340 Β΄) υπουργική απόφαση, όπως συμπληρώθηκε−τροποποιήθηκε και ισχύει)
  :

Α. Δικαίωμα κανονικής άδειας

Β. Δικαίωμα αναρρωτικής άδειας

Γ. Άδειες εξετάσεων

Δ.  Δικαίωμα ειδικής άδειας
Ε. Διευκολύνσεις υπαλλήλωνμε οικογενειακές υποχρεώσεις

 

Σχόλια (22)

 
διευθυντης
08 Οκτ 2014 20:20

Έλεος!! Οχι αλλο φορτωμα τον γάιδαρο...Οχι και τις αδειες στις πλατες του διευθυντη. Και τι θα πει να ενημερωνεται αμελλητι ο οικειος Διευθυντης Εκπαιδευσης; Στο myschool δεν θα φαινεται; Και ο φακελος με τις αδειες στο σχολειο και η ιδια χαρτουρα στη Διευθυνση;
Γραμματεα αμεσως!!!!

 
stave
08 Οκτ 2014 21:37

Επιτέλους ο Διευθυντής να γίνει όργανο ουσιαστικής διοίκησης στο σχολείο. ΟΜΩΣ υπάρχουν διευθυντές ΑΓΝΟΟΥΝ σε μεγάλο αριθμό, τη χρήση του υπολογιστή. ΑΓΝΟΟΥΝ νομοθεσία και διοίκηση. Όσο για το ερώτημα για το my-school, φυσικά φίλε μου ηλεκτρονικά θα εκδίδονται οι άδειες με προσυμπληρωμένα έντυπα. Δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Το σοβαρό είναι εάν γνωρίζουν οι διευθυντές των σχολείων τα είδη και τα δικαιολογητικά των διάφορων τύπων αδειών. Φιλικά.

 
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
08 Οκτ 2014 22:30

BEBAIA ΓΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ 250ΕΥΡΩ !!!!ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο Κ.ΛΟΒΕΡΔΟΣ. ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΟΜΩΣ ΑΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ.ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΕ 4 ΣΧΟΛΕΙΑ,ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟ.
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ,ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΤΡΩΝΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΝΑΕΙ.
ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ.
ΕΜΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΣΑΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΘΕΜΑ ,ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ Η ΟΛΜΕ,ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΜΑΧΟΜΕΝΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ;ΜΟΝΟ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ,ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΑΛΥΨΗ;
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ
- ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ,
-ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΑΡΧΗ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ,
-ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑΣ
-ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ
-ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ MYSCOOL
-ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ
-ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ
ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΕ 8 ΩΡΕΣ ΜΑΘΗΜΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΑΜΕ.ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΑΦΟΥ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.

 
αγανακτισμένος
08 Οκτ 2014 23:16

Χίλιες φορές έλεος!!!! τα πάντα πρέπει να κάνουν πια οι έρημοι οι δ/ντές.... έκαναν σπίτι το σχολείο τους... αυτό που μένει πλέον είναι να κοιμούνται στο σχολείο. Και με τι αμοιβή; και με ποια βοήθεια;
Ας παραιτηθούμε καλύτερα αμέσως όλοι μπας και πάρουν χαμπάρι κάποιοι!!!

 
Βασιλική Γκοση
09 Οκτ 2014 00:43

Πριν 15 μήνες ο υπουργός έβγαλε σε διθεσιμότητα 2000 εκπαιδευτικούς Της τεχνικής εκπαίδευσης. Από τότε μπαράζ νόμων, εγκυκλίων , αξιολόγηση με σκοπό την απόλυση, όλα στην κατεύθυνση της διάλυσης της δημόσιας εκπαίδευσης. Δεν σας είδα κ. διευθυντάδες να αντιδράτε. Πλην ελαχίστων που είχαν κότσια και παραιτήθηκαν! Και μας έδιναν δύναμη και νομίζαμε ότι κάτι αλλάζει σ αυτόν τον μίζερο κλάδο.

Δεν ακούγατε ούτε την πιο απλή λαϊκή σοφία. Όταν καίγεται το σπίτι του διπλανού σου, θα πάρεις και συ φωτιά.
Τώρα ήρθε η σειρά σας, αλλά ποιός να σας στηρίξει;
και γιατί; Εσείς ποιόν στηρίξατε;

 
Γιώργος
09 Οκτ 2014 06:34

Απολύτως φυσιολογική λογική εξέλιξη.Ο Διευθυντής ΔΔΕ είναι πολύ μακριά. Ο Διευθυντής γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα. Δεν μπορεί πχ ένας καθηγητής όποτε τον βολεύει να ζητά άδεια κανονική χωρίς ιδιαίτερο και σοβαρότατο λόγο. Εντελώς τυχαία όταν έχει φουλ ωράριο.

 
διυθυντης@Βασιλικη
09 Οκτ 2014 07:42

Καταλαβαινω τον πονο σου , αλλά τι ηθελες να γινει; Μαζική παραιτηση των διευθυντων των σχολειων σε συμπαρασταση των απολυμενων; Μαλλον τα εχεις μπερδεψει...
Κι οσο για στηριξη, πού το ξερεις οτι καθενας απο εμας δεν στηριξε οπως μπορουσε, οποιον μπορουσε; Τα γενικευεις, και ειναι επικινδυνο αυτο!
Οσο για τη γνωση η/υ που λεει καποιος παραπανω, μακαρι να ηταν μονο αυτο φιλε μου. Κι εγω που κατεχω η/υ, τι εγινε; ειμαι χαλαρος; Δυστυχως ειναι ολα οσα εγραψε καποιος παραπανω συν τα καθηκοντα νοσοκομου, οταν ματωνουν τα παιδια, συν τα τηλεφωνηματα σε σπιτια οταν κοιλοπονουν, συν τη συνδρομη σε συναδελφους σε φαξ, φωτοτυπικο (μεγεθυνση, σμικρυνση, διπλη οψη...), συν τον πλαστικοποιητη, συν το ρολο επιδιαιτητη στις ατελειωτες διαφωνιες των μαθητων, συν το ρολο θυρωρου, οταν οι γονεις ζητουν να μπουν στο σχολειο για ψυλλου πηδημα και ολα οσα συμβαινουν καθημερινα σε ενα μεγαλο σχολειο. Ατελειωτα ειναι.
Το οτι ηθελα να γινω διευθυντης, δε σημαινει πως "αμα δε μου αρεσει να φυγω". Μηπως να αλλαζαν καποια πραγματα καλυτερα;;;

 
Στράτος
09 Οκτ 2014 08:37

Δεν περίμενα τόσα δάκρυα και τόσα παράπονα Δ/ντών. Ο δρόμος της παραίτησης είναι ανοιχτός πάντα και για όλους. Επίσης μπορούν να μη ζητήσουν πλέον (με τις νέες επιλογές στελεχών) να γίνουν Δ/ντες.

 
F.
09 Οκτ 2014 17:50

Να σημειωθεί ότι όλα τα παραπάνω οι διευθυντές τα φορτώνουν στους υποδιευθυντές, οι οποίες έχουν να κάνουν και 14-16 ώρες μάθημα.

 
D
09 Οκτ 2014 19:02

Αρα,οπως λοιπον απο μονοι σας καταλαβαινετε (αν κανετε τον κοπο να διαβασετε ,τι γραφετε ),αυτα ειναι καθαρα καθηκοντα διοικητικων υπαλληλων και οχι εκπαιδευτικων ,με μηδενικη καταρτιση διοικησης και μανατζμεντ.Δηλωστε λοιπον την διοικητικη αναπαρκεια σας,επιστρεψτε στην πολυ σημαντικοτερη δουλεια του εκπαιδευτικου,για την οποια και εχετε νομιμη πιστοποιηση και ενημερωστε επιτελους το υπ.παιδειας,να σας αντικαταστήσει ολους με μανατζερς !!

 
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
09 Οκτ 2014 19:58

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΕ ΒΑΖΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΟΥ,ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

 
S
09 Οκτ 2014 22:00

Ερωτήσεις στον Κύριο D:
1. Που θα βρεθούν 18000 καλοί managers αμειβόμενοι με 1300 ευρώ;
2. Την παιδαγωγική ευθύνη θα την έχει ο manager;
3. Ο manager τι σπουδές θα έχει κάνει; Θα έχει ιδέα από εκπαίδευση έχοντας υπηρετήσει στην τάξη; Θα γνωρίζει τα προβλήματα των μαθητών και των εκπαιδευτικών;
4. Οι εκπαιδευτικοί πως θα λειτουργούν; Ως υπάλληλοι σε εταιρεία;
3. Γνωρίζετε τις διαφορές managment και leadership;
4. Θα θέλατε το παιδί σας να φοιτά σε σχολείο με διευθυντή κάποιον που έχει να μπει σε τάξη από τότε που ήταν μαθητής;

Εσείς πληρώνετε, ζητήστε το. Που ξέρετε; αν είσαστε πολλοί μπορεί να γίνει. Όπως έγιναν και τα πρότυπα σχολεία μετά από αιτήματα ανθρώπων με τη δική σας λογική.
Με εκτίμηση και σεβασμό στην άποψή σας

 
@D
09 Οκτ 2014 22:38

Πόσο ολιγομυαλος εισαι αγαπητε μου! Αν φυγω απο διευθυντης, μαζι με το μανατζερ θα πρεπει να ερθει και γραμματεας και επιστατης για ολες τις δουλειες. Γιατι να βαλει το κρατος μανατζερ αφου εχει 4 σε 1; (δασκαλο γιατι εχω διδακτικο ωραριο, διευθυντη, γραμματεα και επιστατη)
Ποσο ασχετοι ειστε εσεις οι απεξω...
Καλα λεει ο διευθυντης γυμνασιου...

 
Νίκος
09 Οκτ 2014 23:41

Τι νόημα έχει να γράφουμε, αφού ο καθένας διαβάζει και καταλαβαίνει ό,τι τον συμφέρει. Και εγώ Διευθυντής είμαι και γρινιάζω γιατί δεν έχουμε υποστήριξη από πουθενά. Για 300 ακαθάριστα (190 στο χέρι σε εμένα) εξασφαλίζουν γραμματέα, τεχνικό υπολογιστών, το παιδί για τις εξωτερικές δουλειές, συντηρητή κτιρίου κ.λπ. Και μην πείτε πως αυτά μπορούν να ανατεθούν ως εξωδιδακτικά καθήκοντα, γιατί τα περισσότερα δεν προβλέπεται (πώς θα αναγκάσεις τον άλλο να βγαίνει έξω στο ταχυδρομείο ή στο βιβλιοπωλείο ή στο Δήμο και τη Σχολική Επιτροπή ή ακόμα και να επισκευάσει τον υπολογιστή αν δεν ξέρει ή αν δε θέλει. Ακόμα και το Myschool στο σχολείο μας 2 άτομα μπορούν να το κάνουν. Μη μιλήσω για έγγραφα ΕΣΠΑ και υπερωρίες). Από την άλλη δεν μας ανάγκασε κανένας να το κάνουμε και ο δρόμος της παραίτησης είναι ανοικτός. Θα ήταν προφανώς δύσκολο για κάποιον που αναγκαστικά ορίζεται ως διευθυντής να τα στηρίξει αυτά, εφοσον δεν επιθυμούσε. Εμείς όμως το επιλέξαμε εν γνώσει μας. Θεωρώ όμως πως τα δύσκολα δεν είναι αυτά, αλλά αυτά που έρχονται με την αξιολόγηση των εκπ/κών (σκεφτείτε μόνο τι μπάχαλο έγινε στους Σχολ. Συμβούλους που ήταν μεταξύ τους μια ωραία ατμόσφαιρα) και την υποχρηματοδότηση (εμείς έχουμε ξεμείνει από τα πάντα και η σχολ. επιτροπή δεν έχει δώσει 40 μέρες τώρα ούτε ένα συνδετήρα...).

 
kseftery
10 Οκτ 2014 01:00

Μη μας τρομαζεις τοσο που δεν θα εισαι δ/ντης. Ανατριχιασαμε απο τον πανικο. Δε σας εβαλαν και το πιστολι στον κροταφο.

 
γιαννης
10 Οκτ 2014 03:19

Προς διευθυντές
Οι διευθυντές ας παραιτηθούν μαζικά για την εφαρμογή της αντιεκπαιδευτικής Συγκριτικής αξιολόγησης.
Αν το κάνουν θα πρέπει η ΟΛΜΕ να τους στηρίξει και η επόμενη κυβέρνηση που θα είναι πιο φιλική προς τους εκπαιδευτικούς να τους επιλέξει πάλι για διευθυντές..

 
@γιαννης
10 Οκτ 2014 10:51

Καλο ρε γιαννη, πώς δεν το σκεφτηκαμε ως τωρα...
Και πού το ξερουμε οτι θα ειναι teacher's friendly?

 
Ph.Ed.
10 Οκτ 2014 15:29

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!
Κανείς δεν σας υποχρέωσε να γίνεται στελέχη εκπαίδευσης, το επιλέξατε κατόπιν αίτησης σας.
Εάν πάψετε να βλέπετε το δάκτυλό σας, ο δρόμος της παραίτησης ή της μη συμμετοχής στις επόμενες κρίσεις είναι η μόνη εφικτή λύση.

Όποιος επιλέγει το συγκεκριμένο δρόμο της διοίκησης, η οποία δεν είναι καθόλου "φιλική" προς τον εκπαιδευτικό κλάδο, είναι άξιος της μοίρας του.

Με αυτά που συμβαίνουν πλέον στα δημόσια σχολεία, απορώ πως υπάρχουν συνάδελφοι που βλέπουν θετικά τη θέση του διευθυντή σχολικής μονάδας.

 
ΒΙΛΛΥΣ
10 Δεκ 2014 21:49

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΕΘΕΙ

 
διευθυντης
11 Δεκ 2014 09:04

Εσένα φιλε Ph. Ed. σε βλεπω πρωτο πρωτο την επομενη φορα στις κρισεις κι ας τα κοβεις χοντρα τωρα.
Αυτο που δεν καταλαβαινετε ολοι οσοι ξεστομιζετε ευκολα το "παραιτηθείτε", είναι οτι σχολεία χωρις διευθυντες δεν υπαρχουν. Θα παραιτηθω εγω, θα ερθει ο επομενος. Κι αυτος ομως θα βρει τα ιδια χάλια. Θα γινει το παιδι για ολες τις δουλειες, που θα σπαζουν τα κυματα που λεγονται γονεις (αυτοι που νομιζουν οτι εχουν λογο σε ολα οσα συμβαινουν στο σχολειο).
Αυτο που πρεπει να γινει ειναι η εξορθολογικοποιηση του πλαισιου που διεπουν τα καθηκοντα του διευθυντη, εσωτερικος κανονισμος σχολικης μοναδας σεβαστος απο τους παντες, διοικητικη και τεχνικη υποστηριξη του σχολειου σε καθημερινη βαση.
Ετσι θα απεμπλακει ο διευθυντης απο ολα αυτα τα ανουσια που τον αποσπουν απο τα πραγματικα του καθηκοντα τα οποια συνοψιζονται στο "διοικητικός αλλά και επιστημονικός - παιδαγωγικός υπεύθυνος στο χώρο του σχολειου".
Τι οραμα να εχω, οταν πρωι πρωι σημερα σφουγγαριζα νερα απο το καλοριφερ που ετρεχε; ποιος θα το εκανε αυτο;

 
διευθυντης
11 Δεκ 2014 10:40

Ανακοινοποιηση στο ορθο:

Θα γινει το παιδι για ολες τις δουλειες, ο χαρτογιακάς του σχολειου, ο κυματοθραυστης για τους υπολοιπους, όπου θα σπαζουν τα κυματα που λεγονται γονεις (αυτοι που νομιζουν οτι εχουν λογο σε ολα οσα συμβαινουν στο σχολειο).

 
Ποιους κοροϊδεύετε;
11 Δεκ 2014 21:19

Και πάλι δεν απαντάτε αξιότιμοι διευθυντές σε όσα σας είπανε οι συνάδελφοι πιο πάνω. Αν όλοι οι διευθυντές δηλώνατε παραίτηση και βγαίνατε από τη λίστα θα φέρνανε μάνατζερς; Οχι ! Απλά τα σχολεία θα συνέχιζαν να δουλεύουν κανονικότατα και θα χτυπάγαμε το σύστημα από τα μέσα του.

Και εμείς οι απλοί εκπαιδευτικοί έχουμε φιλότιμο για να σφουγγαρίσουμε (και πολλοί το κάνουμε) όταν στάζουν οι αίθουσες γιατί εσείς θα λερώσετε το κουστούμι σας και σε κάποιους έχετε αναθέσει το myschool δηλαδή στα κλασικά θύματα πληροφορικούς και μαθηματικούς/φυσικούς.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

e-epimorfosi.aegean