ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Βεβαιώσεις συμμετοχής στις πανελλαδικές εξετάσεις 2014

Δημοσίευση: 13/10/2014
Υπουργείο παιδείας
Alt Text: 
Υπουργείο παιδείας
Title Text: 
Υπουργείο παιδείας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Με βάση τις καταστάσεις υποψηφίων 2014 ΕΠΑΛ που το υπουργείο Παιδείας απέστειλε ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δ.Ε. μπορούν να εκδίδονται από τα Λύκεια και τις Διευθύνσεις Δ.Ε. βεβαιώσεις που τυχόν ζητούν οι υποψήφιοι, όπως: βεβαιώσεις συμμετοχής στις πανελλαδικές εξετάσεις 2014, βεβαιώσεις επιτυχίας στο ακαδημαικό έτος 2014-2015, βεβαιώσεις για τα μόρια ή τη βαθμολογία κλπ. και για οποιαδήποτε άλλη χρήση, πλην της εγγραφής τους, για την οποία δεν χρειάζεται καμία βεβαίωση.

Δελτία επιτυχίας δεν θα αποσταλούν ούτε φέτος στα Λύκεια. Έχουν ήδη αποσταλεί, όπως κάθε χρόνο, στις γραμματείες των σχολών και τμημάτων επιτυχίας και με αυτά ολοκληρώθηκε η εγγραφή των εισαγομένων – επιτυχόντων.

Το υπουργείο Παιδείας καλεί τις Διευθύνσεις Δ.Ε να αποστείλουν ηλεκτρονικά σε όλα τα Λύκεια αρμοδιότητάς τους, τις καταστάσεις επιτυχόντων-αποτυχόντων έτους 2014 προκειμένου να αποκτήσουν το αναλυτικό αρχείο υποψηφίων 2014. Εξυπακούεται ότι οι Διευθύνσεις θα αποστείλουν ηλεκτρονικά σε κάθε Λύκειο το αρχείο ΜΟΝΟ του αντίστοιχου Λυκείου.

Οι καταστάσεις υποψηφίων 2014 που το υπουργείο Παιδείας απέστιλε ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δ.Ε. και θα αποστείλουν αντίστοιχα στα Λύκεια αρμοδιότητάς τους, δε χρειάζεται να εκτυπωθούν.

Πατήστε εδώ για να δείτε την εγκύκλιο για τα ΕΠΑΛ (Ομάδα Α)

Πατήστε εδώ για να δείτε την εγκύκλιο για τα ΕΠΑΛ (Ομάδα Β)

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.