Το πρόγραμμα του ΠΔΕ Κρήτης Απ. Κλινάκη

21/10/2014

Άκουσε το άρθρο

O Περιφερειακός Διευθυντής Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης Κρήτης, Απόστολος Κλινάκης, με αφορμή και την μεταστέγαση των Δ/νσεων Εκπ/σης, σε νέες κτιριακές υποδομές που παραχωρήθηκαν από την Αντιπεριφέρεια Ν. Χανίων, θα μεταβεί σήμερα Τρίτη 21-10-2014 στα Χανιά, όπου θα συναντηθεί με τους Δ/ντες Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Χανίων, τους Σχολικούς Συμβούλους και των δυο βαθμίδων για να συζητήσουν τα τρέχοντα υπηρεσιακά θέματα.

Στη συνέχεια θα συναντηθεί με το νέο το Δήμαρχο Χανίων, προκειμένου να συζητήσουν θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας του Δήμου και θα βοηθήσουν στην καλύτερη λειτουργία των σχολικών μονάδων στη νέα σχολική χρονιά που διανύουμε.

Αφού ολοκληρώσει τις συσκέψεις του στα Χανιά, θα αναχωρήσει για την Κύπρο, όπου θα συμμετάσχει στο Συνέδριο που θα γίνει στις 22-24 Οκτωβρίου 2014 στη Λεμεσό με θέμα «Ηθική και Δημοκρατία για μια Αειφόρο Σχολική Ηγεσία».

Το Συνέδριο συνδιοργανώνει η Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κρήτης με το Σύνδεσμο Διευθυντών Μέσης Εκπαίδευσης Κύπρου, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου, το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου, τη Μητρόπολη Λεμεσού, τις Τοπικές Αρχές Λεμεσού, την Τοπική κοινότητα Αγρού Πιτσιλιάς και το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Έρευνας (ITE/FORTH).

Το Συνέδριο αποτελεί συνέχεια, τρίτη φάση, των κοινών Επιμορφωτικών Δράσεων Στελεχών Β/θμιας Εκπ/σης Κρήτης και Κύπρου στο γενικό θεματικό πλαίσιο της Αειφόρου Σχολικής Ηγεσίας, Αυτονομίας, Ηθικής και Φυσικών Επιστημών της περσινής σχολικής χρονιάς 2013-2014 στη Δυτική Κρήτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ