Σε ΑΕΙ και ΤΕΙ διαχωρίζει τα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ το υπουργείο Παιδείας

04/11/2014

Ενημερώθηκε: 04/11/2014, 15:23

Άκουσε το άρθρο

Το υπουργείο Παιδείας αμέσως μετά τη σημερινή συνάντηση του υπουργού Παιδείας Α. Λοβέρδου με τα Συντονιστικά των Πρυτάνεων των Πανεπιστημίων και ΤΕΙ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία διαχωρίζει τα Ιδρύματα σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ.Ανδρέας Λοβέρδος συναντήθηκε με τα Συντονιστικά των ΑΕΙ και ΤΕΙ και συζήτησε την εφαρμογή των μετεγγραφών με ενίσχυση σε διδακτικό προσωπικό και κονδύλια των Ιδρυμάτων που βαρύνονται από τις μετεγγραφές καθώς και το θέμα των διαθεσίμων διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ESOS: Πρόκειται για παράτυπη χρήση της ορολογίας η οποία προκαλεί πολλές αντιδράσεις στην κοινότητα των ΤΕΙ. Η σωστή ορολογία , σύμφωνα με το νόμο 4009/11 είναι Πανεπιστήμια και ΤΕΙ  

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΞΕΔΩΣΕ ΝΕΑ ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά το παραπάνω δημοσίευμα του esos, το υπουργείο Παιδείας εξέδωσε την ακόλουθη νέα ανακοίνωση σε ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΆΛΗΨΗ:

Ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ.Ανδρέας Λοβέρδος συναντήθηκε με τα Συντονιστικά των Πανεπιστημίων και ΤΕΙ και συζήτησε την εφαρμογή των μετεγγραφών με ενίσχυση σε διδακτικό προσωπικό και κονδύλια των Ιδρυμάτων που βαρύνονται από τις μετεγγραφές καθώς και το θέμα των διαθεσίμων διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ.

 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ