ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ

ΔΟΑΤΑΠ: Δεν γνωρίζουμε σε πόσους δόθηκε ισοτιμία από το ΙΤΕ

Δεν είναι δυνατή η εύρεση και αποστολή της τελευταίας χορηγηθείσας βεβαίωσης
Δημοσίευση: 10/11/2014
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Λόγω μη ύπαρξης ηλεκτρονικού αρχείου του ΙΤΕ δεν είναι δυνατός ο εντοπισμός του αριθμού των αποφοίτων Ανωτέρων Δραματικών Σχολών που έχουν λάβει ισοτιμία των πτυχίων τους .

Αυτό τονίζεται σε έγγραφο του ΔΟΑΤΑΠ, το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή, ύστερα από σχετική ερώτηση της Βουλευτού Μ. Ρεπούση, ενώ υπογραμμίζονται τα εξής:

Α. Από τα υπάρχοντα στοιχεία προκύπτει ότι η διαδικασία για την απόκτηση βεβαίωσης ισοτιμίας απαιτούσε την κατάθεση σχετικής αίτησης συνοδευόμενης από αριθμό δικαιολογητικών στα οποία συμπεριλαμβάνονταν οπωσδήποτε το Δίπλωμα της Ιδιωτικής Σχολής, η βαθμολογία των μαθημάτων και το Απολυτήριο Λυκείου, χωρίς καμιά περαιτέρω απαίτηση συμπληρωματικής εξέτασης.

Β. Δεν είναι δυνατή η εύρεση και αποστολή της τελευταίας χορηγηθείσας βεβαίωσης, λόγω της, όπως προαναφέρθηκε, μη ύπαρξης ηλεκτρονικού αρχείου του ΙΤΕ

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.