Αποχώρησαν από το Πολυτεχνείο οι φοιτητές

Νέα διαδήλωση των φοιτητών στο κέντρο της Αθήνας

14/11/2014

Ενημερώθηκε: 14/11/2014, 17:34

Άκουσε το άρθρο

Αποχώρησαν από το Πολυτεχνείο οι φοιτητές που εισήλθαν σ αυτό μετά τη διαδήλωση στο που μπήκε μέσα στο κέντρο της Αθήνας. Νωρίτερα όταν οι διαδηλωτές εισήλθαν στο χώρο του Πολυτεχνείου στην Πατησίων από την είσοδο της Τοσίτσα, η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη, καθώς έξω από το Ίδρυμα ήταν ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ. Οι φοιτητές είχαν συγκεντρωθεί το μεσημέρι στα Προπύλαια και στη συνέχεια διαδήλωσαν με κατεύθυνση τη Βουλή.Μετά το τέλος της διαδήλωσης μία ομάδα φοιτητών κατευθύνθηκε στο Πολυτεχνείο.

Διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιούν αυτή την ώρα φοιτητές και καθηγητές. Νωρίτερα συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια και στη συνέχεια ξεκίνησαν πορεία προς τη Βουλή.

Οι φοιτητές διαμαρτύρονται για την απόφαση των πρυτανικών αρχών για λοκάουτ στις σχολές προκειμένου να αποτραπούν καταλήψεις, ενόψει της επετείου του Πολυτεχνείου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ