ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Ευχέλαιο στο υπουργείο Παιδείας για να μην παραιτηθεί άλλος υφυπουργός

Δημοσίευση: 18/11/2014
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Θα φωνάξουμε βέβαια για ένα ευχέλαιο που είναι απολύτως απαραίτητο σήμερα το μεσημέρι, είπε στους εκπαιδευτικούς συντάκτες ο υπουργός Παιδείας Α. Λοβέρδος, αναφερόμενος στο γεγονός ότι μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα , άλλαξαν τρεις υφυπουργού Παιδείας, μετά από παρατήσεις.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ:Ο κ. Γεωργαντάς ξέρετε ότι διορίστηκε πριν από λίγες μέρες υφυπουργός, θα αναλάβει όλες τις αρμοδιότητες που σχετίζονται με τη δια βίου και άλλες, όπως ακριβώς ήταν κ προηγουμένως και στον κ. Στύλιο και στον κ. Κουκοδήμο. Εχουμε πάρα πολλή δουλειά να κάνουμε και έναν παπά θα φωνάξουμε βέβαια για ένα ευχέλαιο που είναι απολύτως απαραίτητο σήμερα το μεσημέρι. Έχουμε παπά στο υπουργείο, βέβαια δεν ξέρω αν κάνει και ευχέλαια γιατί είναι και συνδικαλιστής.

Α. ΚΥΡΙΑΖΗΣ (Γενικός Γραμματέας) : Είναι το μοναδικό Υπουργείο που έχουμε παπά. ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Είναι το μοναδικό; Και το Άμυνας έχει.

Α. ΚΥΡΙΑΖΗΣ: Και το Άμυνας ναι.

Γ. ΚΑΖΑΖΗΣ: Και έγινε και Διευθυντής.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Έγινε και Διευθυντής. Λοιπόν θα μας κάνει ένα ευχέλαιο το μεσημέρι, που μας χτυπάνε διάφορα από παραιτήσεις μέχρι αρρώστιες μέχρι οτιδήποτε, να το δούμε λίγο το θέμα και είμαστε στη διάθεσή σας. Ο κ. Γεωργαντάς θα απορροφηθεί γρήγορα από το δίδυμο Δερμετζόπουλου-Λοβέρδου που οι κακουχίες το κάνανε καλό και ανθεκτικό, γιατί κάθε εβδομάδα κάτι μας παρουσιάζεται εδώ και το αντιμετωπίζουμε.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.