ΣΗΜΕΡΑ: Στην Αλβανία η ηγεσία του υπ. Παιδείας για τα σχολικά βιβλία

19/11/2014

Άκουσε το άρθρο

Τριήμερη επίσκεψη στην Αλβανία πραγματοποιούν από σήμερα ς 18 Νοεμβρίου ο υπουργός Παιδείας Α. Λοβέρδος, ο υφυπουργος Α. Δερμεντζόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας, Θανάσης Κυριαζής, τη Προϊσταμένη της Γεν. Δ/νσης Ανώτατης Εκπαίδευσης, Αθηνά Πλέσσα-Παπαδάκη, οι συνεργατες κ.κ. Κων/να Κοτταρίδη, Βασίλης Χρήστου, Ευθύμης Καρδάρας και τα μέλη του ελληνικού τμήματος της μικτής επιτροπής μελέτης των σχολικών εγχειριδίων Ελλάδος- Αλβανίας, με πρόεδρο τον κ. Αλέξανδρο Δερμεντζόπουλο, ως εξής:

Ελευθερία Μαντά, Λέκτορας στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Α.Π.Θ.,

Γεώργιος Σκαλιάπας, Σύμβουλος Υ.ΠΑΙ.Θ.,

Αντώνιος Μαστραπάς, Σχολικός Σύμβουλος Φιλολόγων,

Εμμανουήλ Κακαβελάκης, Σύμβουλος Πρεσβείας Α’, Τμηματάρχης Αλβανίας, της Α3 Δ/νσης Χωρών Ν.Α. Ευρώπης του Υπ.Εξ.,

Βαϊανή Γκαϊδατζή, Σύμβουλος Πρεσβείας Β’, της Ε1 Δ/νσης Μορφωτικών & Πολιτιστικών Υποθέσεων του Υπ.Εξ.,

Ανθή Γώρου, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Ευρωπαϊκών και Διεθνών Σχέσεων του Υ.ΠΑΙ.Θ.

Σκοπός της μετακίνησης είναι η πραγματοποίηση συναντήσεων της ηγεσίας του Υ.ΠΑΙ.Θ. με την υπουργό Παιδείας της Αλβανίας και η συνεδρίαση της Μικτής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για τη μελέτη των σχολικών εγχειριδίων Ελλάδος - Αλβανίας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ