ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ

Αίτηση αναβολής αξιολόγησης

Δημοσίευση: 24/11/2014
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

A. Στελέχη τα οποία προσφάτως τοποθετήθηκαν στη θέση που κατέχουν και δεν έχουν συμπληρώσει το ελάχιστο χρονικό διάστημα των 4 μηνών που απαιτείται για να αξιολογηθούν, μπορούν να υποβάλλουν αιτιολογημένη αίτηση, μέσω των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης, στην Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης για να αξιολογηθούν αργότερα εντός του παρόντος σχολικού έτους 2014-15. Ο παραπάνω χρονικός περιορισμός δεν αποκλείει την περίπτωση, εφόσον ο αξιολογητής και ο αξιολογούμενος το επιθυμούν και συμφωνούν να προχωρήσει η διαδικασία αξιολόγησης νωρίτερα.

B. Προϊστάμενοι/ες ολιγοθέσιων σχολικών μονάδων και Νηπιαγωγείων, οι οποίοι νομίμως δεν συμμετείχαν στη διαδικασία αυτοαξιολόγησης, μπορούν να υποβάλλουν αιτιολογημένη αίτηση, μέσω των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης, στην Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης και να ζητήσουν αναβολή της αξιολόγησής τους για το κριτήριο ββ΄ της κατηγορίας ΙΙ.

Γ. Οι αξιολογούμενοι που εμπίπτουν στις παραπάνω περιπτώσεις πρέπει να στείλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης μέχρι την Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 12.00 και αφού αυτές συγκεντρωθούν και ελεγχθούν από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης να διαβιβαστούν άμεσα στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης.

Τα παραπάνω ενημερώνει η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαιδευσης  Δυτ. Μακεδονίας Δρ Βόντσα Βασιλάκη , τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και τις σχολικές μονάδες , σε εφαρμογή των απαντήσεων - διευκρινιστικών οδηγιών που εστάλησαν από την ομάδα ε ρ- γασ ί ας του Ι.Ε.Π. σχετικά με ερωτήματα που αφορούν την επικείμενη αξιολόγηση των στελεχών ε κ παίδευσης (περιπτώσεων στ ́ και ζ ́ του άρθρου 1 του Π.Δ.152/13),

Ετικέτες: 
Αξιολόγηση

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ