Δεκτή η παραίτηση του Αν Πρύτανη του ΑΠΘ Ιωάννη Τζιφόπουλου

25/11/2014

Ενημερώθηκε: 26/11/2014, 06:00

Άκουσε το άρθρο

Δεκτή έκανε ο Πρύτανης του Α.Π.Θ., Καθηγητής Περικλής Μήτκας την παραίτηση του Αναπληρωτή Πρύτανη, Καθηγητή Ιωάννη Τζιφόπουλου.

Οι δηλώσεις του κ. Τζιφόπουλου, α όπως παρουσιάστηκαν σήμερα στα Μ.Μ.Ε., αναφέρει η ανακοίνωση της Πρυτανείας, δεν εκφράζουν, σε καμία περίπτωση, τις θέσεις και τις απόψεις της Πρυτανείας του Α.Π.Θ.

Ο κ. Τζιφόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του μετά την αποκάλυψη ότι σε παλαιότερη τηλεοπτική του συνέντευξη σε σταθμό της Κατερίνης φέρεται να είχε πει μεταξύ άλλων, σχολιάζοντας την κατάσταση στα πανεπιστήμια, «φοβάμαι ότι πρέπει να φασιστοποιηθούμε όσοι είμαστε σε θέση εξουσίας γιατί αλλιώς δεν αλλάζει ο Ελληνας» σημειώνοντας ότι «πρέπει αν παραφέρεσαι να τρως καμία σφαλιάρα για να συμμαζεύεσαι, όπως γίνεται στη Γερμανία, στην Αυστραλία, στον Καναδά και σε όλες τις σοβαρές χώρες του κόσμου».

Το βίντεο αναρτήθηκε από τον σύλλογο φοιτητών της Φιλοσοφικής Σχολής στο διαδίκτυο .

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ