ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Δεν υπάρχει πρόθεση κατάργησης του Προγράμματος Επιμόρφωσης ΤΠΕ

12/12/2014

Ενημερώθηκε: 12/12/2014, 14:49

Άκουσε το άρθρο

Σύμφωνα με τον υφιστάμενο σχεδιασμό , δεν υπάρχει καμία πρόθεση κατάργησης του Προγράμματος Επιμόρφωσης ΤΠΕ, δήλωσε στη Βουλή ο υπουργός Παιδείας Α. Λοβέρδος και υπογράμμισε:

«Γενικώς καταβάλλονται προσπάθειες, ώστε στη νέα προγραμματική περίοδο 2014-2020 να επιτευχθεί η περαιτέρω αύξηση του αριθμού των εκπαιδευτικών που επιμορφώνονται στην αξιοποίηση και εφαρμογή των νέων τεχνολογιών στη διδακτική πράξη".

Ο υπουργός Παιδείας τόνισε ότι ο προϋπολογισμός της Πράξης επαναπροσδιορίζεται στα 45,5 εκατομμύρια ευρώ εκ των οποίων τα 25,5 εκ ευρώ να παραμείνουν στο ΕΣΠΑ 2007-13, σύμφωνα με τους στόχους εξυγίανσης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευσης και Δια Βίου Μάθηση» και 20 περίπου εκατομμύρια ευρώ να περάσουν στην επόμενη Προγραμματική Περίοδο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ