Κανονική άδεια εκπαιδευτικών που μετατάχθηκαν σε διοικητικές θέσεις

12/12/2014

Ενημερώθηκε: 12/12/2014, 14:42

Άκουσε το άρθρο

Με αφορμή ερωτήματα που υποβλήθηκαν σχετικά με το καθεστώς αδειών διοικητικών υπαλλήλων ‐ πρώην εκπαιδευτικών που εξαιρέθηκαν από την διαθεσιμότητα, μετατάχθηκαν σε διοικητικές θέσεις και στην συνέχεια διατέθηκαν για παροχή εκπαιδευτικού έργου τα σχολικά έτη 2013‐14 και 2014‐15 ‐ το υπουργείο Παιδείας ενημερώνει, εγγράφως, τους Περιφερειακούς και Διευθυντές Εκπαίδευσης ότι :

Α) Για όσο διάστημα οι ανωτέρω υπάλληλοι παρέχουν εκπαιδευτικό έργο δικαιούνται τις άδειες που προβλέπονται από τις διατάξεις του Ν.1566/85.

Β) Για όσο διάστημα οι ανωτέρω υπάλληλοι παρέχουν διοικητικό έργο λαμβάνουν αναλογικά την προβλεπόμενη από τις διατάξεις του Ν.3528/07 (αρθ.48, §2) άδεια, ήτοι 2 ημέρες ανά μήνα. Ειδικότερα οι υπάλληλοι που ασκούν διοικητικό έργο από 1η Σεπτεμβρίου 2014 δικαιούνται 8 ημέρες κανονική άδεια έως το τέλος του έτους.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ