Τηλεοπτική εκπομπή για το «Κοινωνικό Σχολείο»

16/12/2014

Άκουσε το άρθρο

Η εκπομπή προβάλλεται κάθε Σάββατο, στις 09.30, από την τηλεόραση της ΝΕΡΙΤ. Πρόκειται για εκπομπή που αφορά τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς, όλους.

Στόχος του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων είναι η ενημέρωση για θέματα τα οποία αποτελούν τους άξονες του Κοινωνικού Σχολείου όπως το κάπνισμα, η καταπολέμηση του εθισμού στο αλκοόλ, τα ναρκωτικά, η καταπολέμηση του ρατσισμού και του χουλιγκανισμού, η πρόληψη μολυσματικών ασθενειών.

Θέμα της επόμενης εκπομπής, του ερχόμενου Σαββάτου 20/12 είναι η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ»

Θα πραγματοποιηθούν στην Κεντρική Υπηρεσία του ΥΠΑΙΘ δύο (2) ημερίδες σχετικά με το πρόγραμμα του "Κοινωνικού Σχολείου" από το Ινστιτούτο Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Ιατρικής (ΙΚΠΙ) στις 17.12.2014, 9:30-14:00 (Αίθουσα Jaqueline de Romilly) και στις 18.12.2014, 9:30-14:00 (Αίθουσα Γαλάτεια Σαράντη).

Στις ημερίδες θα συμμετέχουν Σχολικοί Σύμβουλοι και Υπεύθυνοι Αγωγής Υγείας και Σχολικών Δραστηριοτήτων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής. Ανάλογες ημερίδες θα πραγματοποιηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα και στις υπόλοιπες Εκπαιδευτικές Περιφέρειες της χώρας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ