Προσφυγή στο ΣτΕ κατά της επιλογής εκπαιδευτικών ως Προισταμένων σε Διευθύνσεις τςη Κ.Υ. του υπουργείου Παιδείας

19/12/2014

Άκουσε το άρθρο

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Υπουργείου Παιδείας (Π.Ο.Σ.Υ.Π.) κατέθεσε σήμερα, ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) και κατά του υπουργού Παιδείας, αίτηση ακυρώσεως της υπ ́ αριθμ. 174480/φ1/27- 10-2014 Απόφασης του Υπουργού «Τοποθέτηση Προϊσταμένων Διευθύνσεων στις οργανικές μονάδες του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων» (ΑΔΑ: 6Π7Δ9- ΛΘΩ).

Η αίτηση ακυρώσεως αφορά το μέρος της ανωτέρω απόφασης, με το οποίο τοποθετήθηκαν σε θέσεις Προϊσταμένων Διευθύνσεων του υπουργείου Παιδείας αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί και συγκεκριμένα οι κ. Παπαχρήστος Κων/νος, Παπαδαντωνάκης Ανδρέας, Λολίτσας Κων/νος και Δασκαλάκης Στυλιανός, κατά παράλειψη διοικητικών υπαλλήλων του ΥΠΑΙΘ, που πληρούν τις νόμιμες προς τούτο προϋποθέσεις, όπως αυτές προβλέπονται από τον Οργανισμό του Υπουργείου (Π.Δ. 114/2014) αλλά και τις κείμενες διατάξεις του Ν.4275/2014.

Η Ομοσπονδία τονίζει σε ανακοίνωσή της ότι “τόσο συνδικαλιστικά όσο και νομικά θα διασφαλίσει τα συμφέροντα των μελών μας, διοικητικών υπαλλήλων, αλλά και την εν γένει ομαλή και εύρυθμη οργάνωση και λειτουργία των υπηρεσιών του Υπουργείου μας”.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ