Κινήθηκε η διαδικασία επανατοποθέτησης των 600 διαθέσιμων υπαλλήλων των 8 Πανεπιστημίων

30/12/2014

Ενημερώθηκε: 31/12/2014, 16:24

Άκουσε το άρθρο

Το υπουργείο Παιδείας διαβίβασε στους φορείς υποδοχής την απόφαση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κ. Μητσοτάκη με την οποία επανατοποθετούνται οι 600 διοικητικοί υπάλληλοι-των 8 Πανεπιστημίων- που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι φορείς παρέλαβαν το διαβιβαστικό με τα ονόματα των υπαλλήλων, αλλά δεν υπάρχουν οδηγίες τι πρέπει να κάνουν. Επίσης στους καταλόγους με τα ονόματα δεν υπάρχουν στοιχεία με του υπαλλήλους,όπως τηλέφωνα, με αποτέλεσμα για κάποιους φορείς, να μην είναι δυνατή η ειδοποίησή τους.

Υπενθυμίζεται ότι υπογράφηκε από τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης η απόφαση επανατοποθέτησης των 600 διοικητικών υπαλλήλων των 8 Πανεπιστημίων που βρίσκονται σε κινητικότητα με την ανακοίνωση 12/2014 -προσωρινά αποτελέσματα του ΑΣΕΠ.

Η απόφαση που φέρει αριθμό Πρωτοκόλλου 34052/24-12-2014 , εστάλη από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης στο υπουργείο Παιδείας, προκειμένου να διαβιβαστεί στους φορείς υποδοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι υπόλοιποι διοικητικοί υπάλληλοι των 8 Πανεπιστημίων που δεν καταλαμβάνουν θέση θα παραμείνουν σε διαθεσιμότητα μέχρι να εκδοθούν τα οριστικά αποτελέσματα από το ΑΣΕΠ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ